Palau Vincles, projecte social

L’objectiu de Palau Vincles és fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en context de vulnerabilitat, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.

Coneix el projecte social de Palau Vincles

Projecte educatiu

El Projecte Educatiu de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana és un programa global que pretén aconseguir que la música formi part de la vida de les persones, grans i petites, essent vehicle de formació, gaudi i benestar.

Les Escoles al Palau

Programa educatiu per tal d’oferir activitats i propostes artístiques que potenciïn el desenvolupament integral d’infants i joves del nostre país.

Més informació

Concerts Familiars al Palau

Facilitar l’experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, nets, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible.

Més informació

laCultivadora

L'Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya han impulsat el projecte laCultivadora, per a crear més ponts de connexió entre la comunitat educativa i les arts escèniques i musicals. La iniciativa, que compta amb el finançament del Departament de Cultura de la Generalitat, neix amb una doble missió: garantir i fomentar el poder transformador de l'art a l'educació, i promoure i impulsar propostes artístiques amb una mirada educativa.

Més informació

Palau Digital

Palau Digital ofereix en línia gratuïtament una extensa oferta de concerts icontinguts divulgatius exclusius vinculats a l'oferta musical del Palau de la Música Catalana i l'Orfeó Català.

Més informació

L’Hivernacle

Activitats complementàries a la temporada musical del Palau amb divulgació, tallers, accions performàtiques, recitals, experimentació i, fins i tot, joc dins i fora del recinte modernista.

Més informació

Escola Coral de l’Orfeó Català i Cor de l’Orfeó Català

L’Escola Coral realitza una activitat formativa especialitzada en cant coral per a infants i joves d’entre 6 i 25 anys. Un projecte educatiu, artístic i social que els proporciona una completa formació vocal i musical. L’Orfeó Català és un Cor amateur de prestigi i de referència internacioal.

Coneix L’Escola Coral de l’OC

Apropa Cultura

Programa transversal que agrupa diverses institucions culturals oferint un ventall d’espectacles i activitats a preus assequibles per facilitar l'accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat de la mà de les entitats socials.

Anar al web Apropa Cultura

Accessibilitat

El Palau de la Música Catalana, en el seu compromís amb l'accessibilitat universal, treballa en la contínua millora dels seus serveis al visitant i en el desenvolupament d'una programació músical i educativa que, fonamentada en el principi del disseny per a tots, ofereixi una atenció de qualitat a públics diversos. Oferim també preus especials per a persones amb diversitat funcional.

Més informació

Compromís amb els ODS