Palau Vincles és el projecte social del Palau de la Música Catalana

Volem fomentar la inclusió i la integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves

El projecte vol enfortir i ampliar la vocació de servei i la dimensió social i solidària del Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català.

Presentació

L’objectiu de Palau Vincles és fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en situacions vulnerades, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.

Més enllà de la pràctica musical, el propòsit de Palau Vincles és aprofitar les eines que la música i concretament el cant ofereixen en el creixement personal d’infants i adolescents, tot incidint positivament en l’educació en valors, en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques i oferint oportunitats.

Actualment Palau Vincles ofereix formació coral gratuïta a 600 infants i joves de forma directa a través de 12 espais entre centres oberts, fundacions i escoles, i fins a 1.300 nenes i nens i 83 formacions corals a través de les corals adscrites al projecte del Palau. Les formacions corals assagen setmanalment un o dos cops per setmana, segons la formació, i fan anualment al voltant de 150 concerts, amb dos concerts de referència cada any a la Sala de Concerts del Palau, on els familiars assisteixen com a convidats.

A través de Palau Vincles l’entitat recupera alguns dels seus valors fundacionals, com són la participació i el compromís social.

Amb el suport de

  • Eurofirms People First
  • Fundació Caixa d’Enginyers

Ajudeu-nos a fer crèixer el projecte

Dóna'ns suport

Contacte

Tel.: +34 932 957 259

Tel.: +34 676 769 156

[email protected]