Palau Vincles impulsa projectes i iniciatives l’objectiu de promoure la inclusió i la integració social a través de la música

El propòsit principal és el creixement personal d’infants
i adolescents desenvolupant-ne les capacitats socials i pedagògiques i oferint-los noves oportunitats.

Esplai d'estiu

Cant, dansa urbana, teatre musical, rap, hip-hop i ritmes, cuina i lleure

Del 25 de juny al 26 de juliol de 2024

Per infants de 6 a 14 anys

Més informació

Concurs de composició

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana convoca la tercera edició del Concurs de Composició Palau Vincles fest en el marc del seu projecte social, Palau Vincles.

Més informació

Jornades impacte

Una jornada per reflexionar, debatre i presentar les evidències dels beneficis del cant a la població infantil i juvenil des de diversos aspectes: el desenvolupament neuronal, la millora del benestar emocional, la salut, les competències personals, socials, lingüístiques i artístiques, mitjançant diversos estudis que s'estan duent a terme als sectors sociomusical, de la salut, educatiu i cultural.

 

Càpsules formatives

Un projecte pilot orientat a joves de 14 a 18 anys amb l’ambició de donar a conèixer alternatives d’estudis de formació professional, a través de tastets d’oficis a partir de les disciplines artístiques i tècniques que conviuen al Palau de la Música Catalana.

Més informació

 

Un toc de Salt

“Un toc de Salt” és una iniciativa de Palau Vincles, projecte social del Palau de la Música Catalana, que pretén connectar amb les i els joves, mitjançant les disciplines del rap i dansa, treballant en el seu desenvolupament i benestar integral amb l’objectiu de generar oportunitats de futur.

Més informació

 

Una veu feta de mil veus

Un miler d’infants i joves de Palau Vincles, el projecte social del Palau de la Música Catalana, canten "Una veu feta de mil veus" d’Arnau Tordera

Veure vídeo

Vídeoclip de 'Snowman'

El Cor Juvenil de Palau Vincles presenta una versió de la cançó "Snowman" de Sia. Tot el projecte, la decisió del tema i l'enregistrament, ha estat treballat mitjançant dinàmiques amb les 33 integrants del projecte coral. 

Veure vídeo

Red Musical Social

Palau Vincles i set entitats musicosocials de Madrid, Barcelona, Saragossa, Bilbao i Vitòria van crear el 2020 Red Musical Social, una entitat que pretén integrar i articular a Espanya el moviment de transformació social a través de la música i que alhora aspira a proposar la pràctica musical col·lectiva com a eina eficaç per lluitar contra la pobresa, l’exclusió social i la vulnerabilitat. Red Música Social rep el suport de l’Alt Comissionat per a la Lluita contra la Pobresa Infantil, dependent de la Presidència del Govern central.