Descobreix alguns dels nostres projectes en gira.

Twinkle, Twinkle Baby's Star

Concert per a nadons i petits de 0 fins a 5 anys (English & Català)
 
Una oportunitat per conèixer i descobrir cançons, jocs i dites de tradició anglesa i alhora gaudir del repertori tradicional català des d’una visió musical moderna i eclèctica.  Un concert-espectacle de format acústic i de molta proximitat amb els intèrprets.

Big Bang Beethoven

Explosió i revolució musical (a partir de 6 anys)
 
Una oportunitat per descobrir la música de Beethoven en una proposta escènica-musical preciosista i de gran inspiració artística. Sota la direcció musical del multiinstrumentista i compositor Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica d’Enrique Cabrera, gaudirem d’un concert explosiu, profund, vital que desafiarà el destí i d’alguna manera ens farà més lliures.

Cobla 2.0

Amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona (a partir de 4 anys)
 
Una proposta escènica i musical de visió moderna i contemporània que no ens deixarà indiferents i trencarà alguns els estereotips tradicionals vinculats a aquesta agrupació. Sense renunciar a la sonoritat característica d'aquesta formació, músics i públic esdevindran còmplices d'una nova manera d'entendre i viure la música per a cobla.  Jazz, funk, chanson francesa, música contemporània, música tradicional, sardanes, projeccions de mapping i moltes anècdotes divertides ens acompanyaran en aquesta festa. No us perdeu l’oportunitat de redescobrir aquesta emblemàtica formació, amb els polifacètics i intrèpids músics de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Contacte

Gemma Canadell, responsable del Servei Educatiu
[email protected]
932 957200

 

Projectes en gira