COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Inscripcions i informació pràctica

Com en la darrera temporada, les inscripcions i reserves s'efectuaran a través del portal de l'Ajuntament de Barcelona.

Inscripcions a les activitats a partir de l’1 de setembre de 2021, a les 9.00 h (aquest any no hi haurà sorteig).

Assignació directa per ordre d’inscripció.

* La contrasenya de la vostra escola per poder fer la inscripció és:

USUARI: codi de centre que us dóna la Generalitat
CONTRASENYA: codi postal de la vostra escola

Pagament de les activitats:
Un cop assignada i confirmada la reserva, es disposarà d'un mes des de la data de la reserva per fer el pagament total de l'activitat per transferència bancària a nom de "Fundació Orfeó Català-Palau de la Música", número de compte de "la Caixa" ES71- 2100.0900.94.0211344218 indicant el codi de reserva i el nom de l'escola.

En el cas que el dia de l'espectacle alguna escola no pugui assistir per casos sospitosos de contagi o brot declarat de COVID,  haurà de notificar-ho prèviament mitjançant un correu electrònic a [email protected] , d'aquesta manera el Palau de la Música Catalana podrà retornar-li l'import corresponent.

Cancel·lacions
Un cop efectuat el pagament, no es retornaran els diners de les places pagades. En el cas que l’escola desitgi cancel·lar tota la reserva o algunes de les places, s’haurà de notificar mitjançant un correu electrònic a [email protected]. Només es retornaran els imports d’aquells espectacles que s’hagin d’anul·lar per motiu de força major. 

Atenció especial
Per poder oferir tota l'atenció necessària, cal comunicar per correu electrònic a: [email protected] qualsevol tipus de discapacitat que requereixi atenció especial (discapacitat visual, auditiva, cadira de rodes...).

Nota d'interès
Escoles al Palau, si les circumstàncies ho exigeixen, podrà alterar les dates, els horaris o els intèrprets anunciats.

El Palau de la Música garanteix la seguretat del públic

Us informem que el Palau de la Música ha obtingut la certificació Global Safe Site de Bureau Veritas contra la COVID-19, un segell que verifica la implementació correcta de les mesures de seguretat vinculades a les persones, els processos i l'adequació de les instal·lacions contra el Covid.

Per a consultar el protocol d'actuació i mesures preventives fer clic aquí