Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Inscripcions i informació pràctica

Com en la darrera temporada, les inscripcions i reserves s'efectuaran a través del portal de l'Ajuntament de Barcelona.

Els concerts s'adjudicaran per sorteig del PAE (inscripcions a partir del 26 de juny), mentre que els tallers i les visites guiades s'adjudicaran per ordre de sol·licitud (inscripcions a partir del 3 de setembre).

* La contrasenya de la vostra escola per poder fer la inscripció és:

USUARI: codi de centre que us dóna la Generalitat
CONTRASENYA: codi postal de la vostra escola

- INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS PER SORTEIG

Preinscripcions
Del 26 de juny (9.00 h) al 5 de setembre de 2018 (18.00 h).

A través de l'aplicació del PAE: www.bcn.cat/educacio/pae

Assignació
El dia 7 de setembre de 2018 a les 10.00 h, sorteig i primera assignació. Les escoles que hagin obtingut plaça hauran de confirmar l'acceptació en el període corresponent.

Confirmació
Del 7 de setembre (13.00 h) al 17 de setembre de 2018 (18.00 h), les escoles podran confirmar les places adjudicades a través de la plataforma PAE. En cas de no ser confirmades, les places adjudicades quedaran automàticament cancel·lades i s'oferiran com a places lliures en l'assignació següent. Si en aquest primer període l'escola no obté plaça, pot tornar-ho a consultar en el segon procés d'assignació.

Període de confirmació del segon procés d'assignació
Del 18 de setembre de 2018 (9.00 h) al 20 de setembre de 2018 (18.00 h).
En cas de no ser confirmades, quedaran automàticament cancel·lades i s'oferiran com a places vacants.

Inscripcions de les places vacants
A partir del 21 de setembre de 2018 (9.00 h).

- INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS FORA DE SORTEIG

A partir del 3 de setembre de 2018 mitjançant  l'aplicació del PAE: www.bcn.cat/educacio/pae. Assignació directa per ordre d'inscripció.

Pagament
Un cop assignada i confirmada la reserva, es disposarà del termini màxim d'un mes per fer un únic pagament per transferència bancària a nom de "FUNDACIÓ ORFEÓ CATALÀ-PALAU DE LA MÚSICA" al número d'IBAN de Caixa Bank: ES71.2100.0900.94.0211344218 indicant el codi de reserva i el nom de l'escola.

Cancel·lacions
En cas de cancel·lacions, s'ha de notificar trucant al 93 295 72 17 o enviant un correu electrònic a: escoles@palaumusica.cat. Un cop efectuat el pagament, no es retornaran els diners, en cas de cancel·lació de totes o algunes de les places pagades.

Atenció especial
Per poder oferir tota l'atenció necessària, cal comunicar per correu electrònic a: escoles@palaumusica.cat qualsevol tipus de discapacitat que requereixi atenció especial (discapacitat visual, auditiva, cadira de rodes...).

Nota d'interès
Escoles al Palau, si les circumstàncies ho exigeixen, podrà alterar les dates, els horaris o els intèrprets anunciats.