Com arribar-hi

Adreça

Carrer del Palau de la Música, 4-6
08003 - Barcelona
Com arribar (Google Maps)

A 5 minuts a peu des de Plaça Catalunya

Metro

Estació Urquinaona

Línia 1 (L1) Vermella
Línia 4 (L4) Groga

Tren

RENFE: Estació Plaça Catalunya

FGC: Estació Plaça Catalunya

Bicing

Parades Bicing:

Carrer Sant Pere més Alt, 4
Plaça Urquinaona, 9-10

Autobús

Línes d'autobús: V15V1747

Barcelona Bus Turístic (ruta nord i sud): Parada Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies

City Tours (Barcelona Tours): Parada 2, Gòtic

Afectació per obres: Els autobusos de les línies 47, V15, V17, N8 i N28, en sentit muntanya, modificaran el seu recorregut habitual. Aquestes línies, en sentit mar, mantindran el recorregut habitual. El bus de barri 120 mantindrà les parades a la Via Laietana.

On comprar entrades

Internet

Imprimir en PDF o bé mostrar el codi de barres del tiquet electrònic al dispositiu mòbil al control d'accés. En cas de voler imprimir les entrades comprades per internet a Taquilles, s'aplicarà un cost de gestió de 2 euros per entrada. En cas de reimpressió de l'entrada venuda a Taquilles (ex.: per pèrdua de l'entrada original), també s'aplicarà l'esmentada comissió. Els abonats del Palau queden exempts d'aquest cost de gestió.

Taquilles de visites

Carrer Sant Pere Més Alt, s/n - de 8.30 a 15.30 h
Carrer Palau de la Música, 4-6 - de 9.30 h a 15.30 h

Correu electrònic

Petició d'informació i reserves de visites privades [email protected]

Telèfon visites

(+34) 93 855 57 31
De dilluns a diumenge, de 8.30 h a 13.30 h

Descomptes i promocions

Consulteu-los a la fitxa de cada visita

Gastronomia

Cafè Palau

Obert cada dia, de 9 a 24 h (excepte Nadal i Any Nou)
Tel. +34 933 192 783
[email protected]

Situat al Foyer del Palau, és un cafè-restaurant amb una cuina moderna basada en la tradició. Amb productes frescos i de proximitat, ofereix servei d'esmorzars, un excel·lent menú diari, una carta molt variada i amb diferents opcions nutricionals, i servei especial abans i després dels concerts i durant els descansos.

Cafè Palau també disposa d'una privilegiada terrassa a la Plaça del Palau, un autèntic oasi al centre de Barcelona, punt de trobada perfecte per menjar, prendre un aperitiu o quedar amb família o amics a qualsevol hora del dia.

Pizzicato gastrobar

De dimarts a dijous, de 18 a 00.30 h
Divendres i dissabte, de 12.30 a 16 h i de 18 a 00.30 h
Diumenge, de 12.30 a 16 h
Tel. +34 933 192 783
[email protected]

Un Oyster Bar que ofereix plats i tapes molt frescos: ostres, marisc, fumats, tartares i també carns, amb opcions per a vegans.

Un espai atractiu i acollidor en un lloc privilegiat, amb dues terrasses, on prendre un còctel amb una tapa a la tarda, sopar abans o després d’un concert o també dinar el cap de setmana.

La botiga del Palau

Obert cada dia, de 10 a 21 h (excepte Nadal i Any Nou)

Tel. +34 93 224 39 33
[email protected]

La Botiga del Palau, situada a l'espai modernista del Foyer, ofereix:

 • Objectes de decoració, d'escriptori, de la llar, bijuteria i tot un seguit de complements inspirats en l'arquitectura i els diversos elements decoratius del Palau: la lluerna, els vitralls, la ceràmica, les muses i altres elements emblemàtics de l'edifici modernista.
 • La col·lecció de CD dels cors de la casa i una acurada selecció de música clàssica.
 • Una selecció de llibres d'arquitectura modernista, llibres sobre el mateix Palau de la Música Catalana, i d'altres llibres de temes musicals.
 • Una secció dedicada als infants, on es poden trobar productes adreçats als més petits per potenciar la seva relació amb la música. S'hi troben des de llibres per als nadons fins a llibres de lectura o d'activitats. També hi ha joguines en forma d'instruments musicals.

Botiga online

Normativa

 • El Palau de la Música Catalana és una sala de concerts en plena activitat. Per aquesta raó, les visites guiades podran tenir variacions o anul·lacions respecte del recorregut habitual. El tancament ocasional d'algun espai del Palau no dona dret a cap descompte ni al reemborsament de l'import de l'entrada.
 • Es prega màxima puntualitat. Iniciada la visita, no es permetrà l'entrada.
 • En aplicació de la Llei 28/2005, de 26 de desembre, no és permès fumar en tot el recinte del Palau de la Música.
 • No es pot accedir amb begudes ni menjar.
 • No hi ha servei de guarda-roba ni consigna de maletes.
 • El Palau de la Música Catalana es reserva el dret d'admissió. La Recepció del Palau de la Música posarà a disposició del públic que ho sol·liciti, els fulls oficials de reclamació per a qualsevol queixa i/o comentari.
 • No està permès l'accés a les visites guiades amb vestits de núvia per fer sessió de fotografies. Qualsevol petició en aquest sentit s'ha d'enviar prèviament per correu electrònic a [email protected] i pagar els drets d'imatge corresponents.
 • La compra d'entrades no està subjecta a dret de desistiment. No s'admeten canvis ni devolucions. 

Accessibilitat

Diversitat física i/o mobilitat reduïda

 • El Palau de la Música Catalana és accessible per a persones amb mobilitat reduïda per mitjà d’ascensors a totes les plantes.
 • També es disposa d’un pujaescales per a cadires de rodes a la planta Foyer per poder accedir als balconets on estan ubicades les exposicions del Foyer.
 • A la Sala Lluís Millet hi ha una rampa habilitada per poder accedir al balcó de les columnes. El Palau de la Música també disposa de lavabos adaptats i servei de préstec de cadira de rodesamb petició.
 • A l'entorn del Palau hi ha places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda. Les més properes al Palau estan al c/ Ortigosa i al c/ Sant Pere Més Baix. L’ús de les places d’aparcament per a persones amb diversitat funcional està vinculat a la possessió d’una targetad’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda (PMR).

Diversitat auditiva

 • Les persones sordes signants poden demanar visites especíques amb intèrpret de llengua de signes castellana (mínim 15 persones).

Diversitat visual: Invidents o persones amb baixa visió

 • Invidents o persones amb baixa visió: properament les audioguies disposaran d'audiodescripció.
 • Per a persones invidents o baixa visió també s’organitzen visites amb guia individual (mínim 12persones).

Accés

 • S’aconsella accedir per la Plaça del Palau, tot i que també és possible fer-ho pel carrer de SantPere Més Baix.
 • Per a qualsevol necessitat específica, podeu posar-vos en contacte amb [email protected]