Inscripcions

A partir del curs 2023-2024 les inscripcions a totes les activitats d’Escoles al Palau es faran a través de la nova plataforma educativa laCultivadora, una iniciativa impulsada conjuntament pels sis equipaments escènics i musicals de Catalunya: Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Catalunya, Gran Teatre del Liceu, Mercat de les Flors, Teatre Lliure i L’Auditori. 

Abans d’inscriure’t a qualsevol activitat, cal que registris el teu perfil personal a laCultivadora. Et recomanem que ho facis el més aviat possible!

Recorda que les inscripcions s’obriran el 27 de juny a les 9h i que l’adjudicació de les places serà directa per ordre d’inscripció. No es retornarà cap import un cop s’hagi efectuat el primer o segon pagament. 

Com funciona el procés de reserva?

Abans de fer la primera inscripció, cal registrar-se individualment a laCultivadora i indicar el centre educatiu al qual es pertany*.
* En cas de no trobar el centre educatiu a la llista, es pot donar d'alta indicant el codi del centre.

El día 4 de setembre* del 2023, laCultivadora obre les inscripcions a les activitats educatives dels sis equipaments d'arts escèniques i musicals nacionals.
* Els centres educatius de la ciutat de Barcelona que prèviament s’hagin presentat a la convocatòria del programa de gratuïtats del PAE hauran d’efectuar la inscripció a partir del 19 de setembre.

El període d’inscripció de cada activitat es mantindrà obert mentre hi hagi places disponibles. Si s’exhaureix la disponibilitat d’alguna activitat, el centre educatiu pot inscriure’s a la llista d’espera corresponent.

Perquè la reserva sigui efectiva, cal fer un primer pagament del 20% de la reserva en un termini màxim de 72 hores(*)(**). Si algun centre no vol fraccionar el pagament, també podrà fer un pagament únic.
* En el cas que no es faci el primer pagament dins del termini establert, les places reservades s’alliberaran automàticament.
** Els grups escolars que assisteixin a una funció en horari de vespre (amb públic general) no cal que facin el primer pagament. En aquest cas, s’ha de fer un únic pagament dins del termini que indiqui la vostra reserva.

El termini del segon pagament serà establert per cadascun dels equipaments*.
* En el cas que no es faci el segon pagament dins del termini establert, s’alliberaran totes les places prereservades automàticament i no es retornarà l’import del primer pagament.

Recomanem l’ús de la targeta de crèdit perquè:

1. Obtindreu la confirmació immediata del pagament i de la reserva.
2. Podreu guardar les dades de la targeta per a futurs pagaments.
3. No us caldrà estar pendents del segon termini de pagament.
4. Si reserveu activitats de diferents entitats, podreu efectuar tots els primers pagaments en una sola transacció.