Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Informació general

Des de fa més de tres dècades, el Palau de la Música Catalana col·labora amb la comunitat educativa a través del cicle Escoles al Palau a fi d’oferir activitats i propostes artístiques que potenciïn el desenvolupament integral dels infants i joves del nostre país.

Com a espai excepcional que captiva tots els que s’hi endinsen, el Palau de la Música Catalana vol esdevenir un catalitzador de vivències i experiències artístiques, tant des d’un punt de vista cognitiu com sensorial, emocional i espiritual. Per això, els concerts- espectacles que conformen la programació del Servei Educatiu, s'han concebut amb l’objectiu de ser atractius i entenedors per a diferents franges d’edat. Sempre amb un denominador comú, que la música esdevingui la gran protagonista de l'experiència artística i que al mateix temps, aquesta interaccioni amb altres disciplines com la dansa, la poesia, el teatre i les arts plàstiques, entre d’altres.

Comprendre el ritual d’un concert, reconèixer repertoris i instruments, fomentar el respecte envers els intèrprets, aprendre a escoltar la música amb una actitud adequada i saber estar en silenci, són competències claus per aconseguir una escolta activa i més intel·ligent.

Enguany, el cicle les Escoles al Palau presenta un nou concert-espectacle adreçat a nadonsTwinkle, Twinkle Baby's Star al març de 2019, un espectacle per conèixer i descobrir cançons, jocs i dites de tradició anglesa i alhora gaudir del repertori tradicional català des d’una visió musical moderna i eclèctica.  Un concert-espectacle de format acústic i de molta proximitat amb els intèrprets perquè els nadons gaudeixin del seu primer concert en un ambient de silenci i escolta activa. També gaudirem de la producció pròpia, estrenada el curs passat, el concert-espectacle Colors i més colors, dirigit a alumnes de primària i en el qual ens endinsarem en l’univers arquitectònic i musical de Lluís Domènech i Montaner.

Seguirem gaudint d’altres projectes emblemàtics com Big Bang Beethoven, concert-espectacle estrenat el curs passat dirigit per Eduard Iniesta i Enrique Cabrera; Flamenkat que ens aproparà al gènere del flamenc des d’una mirada integradora i universal; Kantikipugui al Palau interpretat pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, Cobla 2.0 amb el qual redescobrirem aquesta emblemática formació instrumental; Trencadís de cançons que des de la modernitat i la tradició ens oferirà una curiosa mescla de poesía, cançó i dansa; Les músiques del món, Jazz en viu…Swing!, En Jan Titella; Visitem i experimentem el Palau etc.

Convidem doncs a tota la comunitat educativa a participar d’aquesta experiència única, catalitzadora de vivències artístiques.