COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Informació general

Des de fa més de tres dècades, el Palau de la Música Catalana col·labora amb la comunitat educativa a través del cicle Escoles al Palau a fi d’oferir activitats i propostes artístiques que potenciïn el desenvolupament integral dels infants i joves del nostre país.

Com a espai excepcional que captiva tots els que s’hi endinsen, el Palau de la Música Catalana vol esdevenir un catalitzador de vivències i experiències artístiques, tant des d’un punt de vista cognitiu com sensorial, emocional i espiritual. Per això, els concerts- espectacles que conformen la programació del Servei Educatiu, s'han concebut amb l’objectiu de ser atractius i entenedors per a diferents franges d’edat. Sempre amb un denominador comú, que la música esdevingui la gran protagonista de l'experiència artística i que al mateix temps, aquesta interaccioni amb altres disciplines com la dansa, la poesia, el teatre i les arts plàstiques, entre d’altres.

Comprendre el ritual d’un concert, reconèixer repertoris i instruments, fomentar el respecte envers els intèrprets, aprendre a escoltar la música amb una actitud adequada i saber estar en silenci, són competències claus per aconseguir una escolta activa i més intel·ligent.

Enguany, el cicle les Escoles al Palau presenta la reestrena del Meravellós Mahler, un concert-espectacle adreçat a alumnes de cicle superior i de secundària que havia d'estrenar-se el mes de març passat i que va haver de cancel·lar-se degut a la COVID-19. Meravellós Mahler suposa una nova oportunitat per aprendre a contemplar, a escoltar i a meravellar-se davant de la bellesa infinita de la música d'aquest compositor.

D'altra banda seguirem gaudint d'altres projectes emblemàtics com el concert per a nadons Twinkle Twinklebaby's star, que combina cançons, jocs i dites de tradició anglesa amb repertori tradicional català; Colors i més Colors, en el qual ens endinsarem en l’univers arquitectònic i musical de Lluís Domènech i Montaner, seguirem celebrant el 250è aniversari del naixement de Beethoven amb el concert-espectacle Big Bang Beethoven, sota la direcció musical d'Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica d'Enrique Cabrera; Flamenkat ens aproparà al gènere del flamenc des d’una mirada integradora i universal; Cobla 2.0 amb el qual redescobrirem aquesta emblemàtica formació instrumental; Trencadís de cançons que des de la modernitat i la tradició ens oferirà una curiosa mescla de poesía, cançó i dansa; Les músiques del mónJazz en viu…Swing!, En Jan TitellaVisitem i experimentem el Palau etc.

Convidem doncs a tota la comunitat educativa a participar d’aquesta experiència única, catalitzadora de vivències artístiques.