COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Híbrids

Els híbrids són espècies millorades producte de l’encreuament dels cultius. Personalitats de diferents disciplines arrelen al Palau, amb carta blanca, per repensar qüestions relacionades amb el fet musical, la creativitat, el cant o el patrimoni amb diferents formats.

Programació relacionada

La c(AI)xa de música infinita

Diumenge, 24.04.22 - Accés lliure a l’exhibició

Exhibició de l’escultura interactiva

Mónica Rikić treballa amb el joc, l’experimentació, la  intel·ligència artificial col·lectiva i l’impacte social de la tecnologia en la convivència humà-màquina-humà. El Palau proposa un espai en què tecnologia i humans cooperen a través d’una escultura audiovisual que genera una melodia algorítmica infinita. Un instrument de pantalles, sensors i dispositius imbuïts dels motius estètics del Palau que es nodrirà de sons de músics,  cantaires i públic. Com? Una conferència-taller amb artistes convidats i una exhibició oberta al visitant desafiaran la nostra imaginació amb aquesta artista guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2021.

Crònica en viu d’una Casa de…Veus (!?)

Data per determinar

Laura Fernández, escriptora i periodista
Un itinerari guionitzat i nocturn per espais del Palau, en la cerca de fantasmes, fets del passat i fantasies. Un recorregut teatralitzat, una crònica i entrevistes a personalitats de tots els temps, i fins i tot del no-temps! Nina Simone, Philip K. Dick, Jaume I... Una galeria d’invocacions imprevisibles i lligades per fils invisibles que els reuneixen al temple modernista. Quantes històries i presències caben al Palau? Amb una particular mèdium i una entrevistadora, escriurem en directe una història única que no ha deixat d’escriure’s des de molt és enllà.