Si teniu entrades o abonaments per a la temporada 2019/20, el Palau posa a la vostra disposició diferents opcions. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Gastronomia

El Palau de la Música Catalana ofereix diferents espais per a gaudir d'una cuidada gastronomia.

Disposa d'un servei de servei de càtering creatiu i modern per a esdeveniments i reunions especials en tots els espais singulars del Palau.

També disposa del Cafè Palau, un cafè-restaurant situat en el Foyer, espai modernista situat en la planta baixa del Palau que s'amplia en la plaça exterior amb una magnífica terrassa coberta de para-sols a l'estiu i amb calefactors a l'hivern. Una de les poques places barcelonines on es pot gaudir de la tranquil·litat amb la millor gastronomia.

La nostra oferta gastronòmica és d'excel·lent qualitat, amb molt variades opcions i ofereix un servei acurat enfocat a les necessitats de cada client.

Balot Restauració és l'empresa encarregada dels serveis de restauració del Palau. 

És un grup de restauració barceloní que gestiona quatre restaurants i servei de catering.
La seva fundadora i directora Silvia Aliot ha creat un estil basat en una gastronomia moderna i saludable d'arrels tradicionals amb una excel·lent presentació, un servei professional amable i àgil, a uns espais agradables amb força personalitat.

Els nostres valors

Positivisme

Som professionals que estimem el que fem i afrontem el treball amb alegria i confiança.
Transmetem aquest valor a tot el nostre personal i als nostres clients. Sempre amb un somriure.

Excel·lència

Cada detall compta. Volem una clientela feliç i satisfeta. Ens exigim el màxim en la qualitat dels
productes, el servei i l'atenció al client.

Saludable

(Real Food) tenim una visió holística del que ha d'oferir un café- restaurant. És important aconseguir menús equilibrats nutricionalment i amb diferents opcions nutricionals per a tots els nostres clients.

Sostenibilitat

Tots els nostres productes són seleccionats basant-nos en l'alta qualitat i en la seva procedència respectuosa amb el medi ambient. Reciclem i classifiquem tots els residus que generem.