COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Cafè Palau

Restaurant / Cafeteria

Horari de 13:00 a 15:30 h

+34 93 319 27 83

La terrassa del Cafè Palau amb música en viu


Un esmorzar, un dinar, un brunch, una copa després del concert, una trobada privada. Cafè Palau, el punt de trobada al centre de Barcelona. Un espai únic, per a una cuina única.

  • Cafè Palau 1
  • Cafè Palau 2
  • Cafè Palau 3
  • Cafè Palau 4
  • Cafè Palau 5
  • Cafè Palau 6
  • Cafè Palau 7
  • Cafè Palau 8
  • Cafè Palau 9

Menú migdia (de 13 a 15.30 h.)

El nostre menú diari (de dilluns a divendres) de 12 euros és imbatible a la ciutat. Deliciós, fresc i renovat diàriament, inclou també la beguda i les postres.

Menú Cap de setmana a 15 €
Menú Cap de setmana infantil a 10 €

Espais

Cafè Palau

Situat en el Foyer del Palau de la Música Catalana, edifici modernista patrimoni mundial per la UNESCO, és un cafè-restaurant amb una cuina moderna basada en la tradició, amb productes frescos de proximitat que ofereix servei d'esmorzars, un excel·lent menú diari i una carta molt variada amb diferents opcions nutricionals.

La terrassa del Palau

Cafè Palau també disposa d'una privilegiada terrassa de la Plaça del Palau, un autèntic oasi al centre de Barcelona, perfecte punt de trobada per a menjar, prendre un aperitiu o quedar amb família o amics a qualsevol hora del dia.

El Mirador

Concebut per a reunions especials i per a grups d'empresa o privats, El Mirador del Palau, és un espai exclusiu molt acollidor situat en la part alta de la Plaça del Palau i orientat a la façana. Regala una vista inmillorable de la façana modernista de Domènech i Montaner.

Balot Restauració

És un grup de restauració barceloní que gestiona quatre restaurants i servei de catering. La seva fundadora i directora Silvia Aliot ha creat un estil basat en una gastronomia moderna i saludable d'arrels tradicionals amb una excel·lent presentació, un servei professional amable i àgil, a uns espais agradables amb força personalitat.

Els nostres valors

Positivisme

Som professionals que estimem el que fem i afrontem el treball amb alegria i confiança.
Transmetem aquest valor a tot el nostre personal i als nostres clients. Sempre amb un somriure.

Excel·lència

Cada detall compta. Volem una clientela feliç i satisfeta. Ens exigim el màxim en la qualitat dels
productes, el servei i l'atenció al client.

Saludable

(Real Food) tenim una visió holística del que ha d'oferir un café- restaurant. És important aconseguir menús equilibrats nutricionalment i amb diferents opcions nutricionals per a tots els nostres clients.

Sostenibilitat

Tots els nostres productes són seleccionats basant-nos en l'alta qualitat i en la seva procedència respectuosa amb el medi ambient. Reciclem i classifiquem tots els residus que generem.