Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Exposicions del CEDOC

El Centre de Documentació de l’Orfeó Català gaudeix d’un fons considerat com un dels principals centres musicals creats per una entitat civil privada a Catalunya. Dipositari d’autèntics tresors, ens descobreix amb algunes exhibicions al Foyer l’ingent patrimoni referent a la història del Palau, l’Orfeó Català i la música.

El Centre de Documentació de l’Orfeó Català (CEDOC) dinamitza el seu valuós patrimoni sobre la història del Palau, de l’Orfeó Català i de la música amb mostres periòdiques al Foyer del Palau. El CEDOC és un dels principals centres musicals creats per una entitat civil privada a Catalunya. 

Activitats d’accés gratuït

La guitarra al Palau

Des del 9 d’octubre fins al 19 de gener del 2020

Una ocasió per descobrir grans guitarristes i compositors per a la guitarra que han passat pel Palau: Miquel Llobet, Emili Pujol o Andrés Segovia són alguns dels millors intèrprets que han donat a conèixer la literatura per a sis cordes al Palau.

Manuel de Falla. Itineràncies d’un músic

Des del 20 de gener fins al 6 de març del 2020

Una exposició produïda per la Fundación Archivo Manuel de Falla de Granada on es presenta la vida i l’obra del músic.

Barcelona i la recepció de l’obra de Manuel Falla

Des del 20 de gener fins al 17 d'abril del 2020

L’exposició farà un repàs de l’estrena de moltes obres de Manuel de Falla viscudes al Palau de la Música Catalana.

Cent anys de l’Orquestra Pau Casals

Des de l’abril fins al juny del 2020 

Un repàs de les fites d’una orquestra clau per entendre la història musical del nostre país entre els anys 1920 i 1936. L’exposició farà un repàs del repertori més important que va donar a conèixer, juntament amb estrenes i alhora la col·laboració amb els millors solistes i directors, no només estatals, sinó també internacionals.