Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Marc Minkowski dirigeix el Requiem de Mozart a Palau 100 en el marc d’una gira europea amb el Cor de Cambra

22 de març de 2016

El proper dimarts, 29 de març, el director francès Marc Minkowski dirigirà Les Musiciens du Louvre i el Cor de Cambra del Palau en la interpretació del Requiem de Mozart a Palau 100. El concert suposa una de les actuacions de l’exitosa gira europea que ha portat les dues formacions, sota la batuta de Minkowski, a presentar l’obra pòstuma del geni de Salzburg a París (15 de març), Dortmund (17 de març), Eindhoven (20 de març), Hamburg (21 de març), Cracòvia (25 de març), Barcelona (29 de març), València (30 de març) i Tolosa de Llenguadoc l’1 d’abril.

Després d’haver col·laborat en nombroses representacions d’Orfeo ed Euridice de Gluck arreu d’Europa, el Cor, que dirigeix Josep Vila i Casañas, torna a viatjar de nou amb Minkowski –un dels directors més reclamats tant en el terreny concertístic com operístic– i la seva formació Les Musiciens du Louvre. Un projecte que reconeix la qualitat del Cor i que és fruit de l’esforç de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana per internacionalitzar el Cor de Cambra amb actuacions al costat d’orquestres i directors de reconegut prestigi internacional a destacats auditoris d’Europa i al Palau.

El concert al Palau, dedicat íntegrament a música composta per Mozart en el seu darrer any de vida (1791), s’obrirà amb l’Adagio i rondó en Do menor per a harmònica de vidre, flauta, oboè, viola i violoncel; l’ària de Pamina “Ach, ich fühl’s” de La flauta màgica, i el Concert per a clarinet en La major. La segona s’obrirà amb l’obertura de La clemenza di Ttito per oferir tot seguit el Requiem.