El proper dimarts, 29 de març, el director francès Marc Minkowski dirigirà Les Musiciens du Louvre i el Cor de Cambra del Palau en la interpretació del Requiem de Mozart a Palau 100. El concert suposa una de les actuacions de l’exitosa gira europea que ha portat les dues formacions, sota la batuta de Minkowski, a presentar l’obra pòstuma del geni de Salzburg a París (15 de març), Dortmund (17 de març), Eindhoven (20 de març), Hamburg (21 de març), Cracòvia (25 de març), Barcelona (29 de març), València (30 de març) i Tolosa de Llenguadoc l’1 d’abril.

Després d’haver col·laborat en nombroses representacions d’Orfeo ed Euridice de Gluck arreu d’Europa, el Cor, que dirigeix Josep Vila i Casañas, torna a viatjar de nou amb Minkowski –un dels directors més reclamats tant en el terreny concertístic com operístic– i la seva formació Les Musiciens du Louvre. Un projecte que reconeix la qualitat del Cor i que és fruit de l’esforç de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana per internacionalitzar el Cor de Cambra amb actuacions al costat d’orquestres i directors de reconegut prestigi internacional a destacats auditoris d’Europa i al Palau.

El concert al Palau, dedicat íntegrament a música composta per Mozart en el seu darrer any de vida (1791), s’obrirà amb l’Adagio i rondó en Do menor per a harmònica de vidre, flauta, oboè, viola i violoncel; l’ària de Pamina “Ach, ich fühl’s” de La flauta màgica, i el Concert per a clarinet en La major. La segona s’obrirà amb l’obertura de La clemenza di Ttito per oferir tot seguit el Requiem.

Marc Minkowski dirigeix el Requiem de Mozart a Palau 100 en el marc d’una gira europea amb el Cor de Cambra