Recinte Modernista Sant Pau + Palau de la Música Catalana + Casa Fuster

Aprofundeix en el llegat d'un dels grans arquitectes de Barcelona.

  • Horari:
    • Palau: De 9:00 h a 15:30 h
    • Sant Pau: De 10:00 h a 18:30 h (d'abril a octubre) i de 10:00 h a 17:00 h (de novembre a març)
  • Idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès i Italià

Celebra un dels grans arquitectes de Barcelona -Lluís Domènech i Montaner- amb el Pas de Barcelona de Domenech i Montaner.

Aquest passi t'ofereix accés exclusiu a les tres obres mestres dels arquitectes a Barcelona: Sant Pau Art Nouveau Site, Palau de la Música Catalana i Casa Fuster, totes elles catalogades com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Recinte Modernista Sant Pau: Antigament utilitzat com a hospital de treball, aquesta joia arquitectònica de Barcelona és sens dubte un dels millors exemples del moviment modernista català. Des de la simetria geomètrica i els sostres ornamentats fins als colors brillants i negres i els intricants mosaics de rajola, el Recinte Modernista Sant Pau és el complex modernista més gran mai construït, i fàcilment un dels edificis més espectaculars de Barcelona.

Palau de la Música Catalana: Viu una de les sales de concerts més impactants del món amb una visita guiada al Palau de la Música de Barcelona, una meravella arquitectònica de l'Art Nouveau català premiada per la UNESCO, on els colors vius inunden els vitralls. L'escultura èpica i les obres de mosaic que cobreixen els murs de l'edifici el converteixen en un monument remarcable.

Casa Fuster:Concebuda com una mansió urbana per a la família Fuster, aquesta impressionant peça patrimonial encara és un dels hotels més reputats de Barcelona. Combinant visitants i locals, Casa Fuster té espais dedicats on tots poden unir-se per gaudir de l'arquitectura i la gastronomia en un ambient acollidor al cor de la ciutat.

Com funciona:

1.Selecciona les dates de visita i quants tiquets necessites

2.Fes el pagament amb el nostre procés de reserva senzill i segur

3.Rep els tiquets per correu electrònic: segueix les instruccions i gaudeix de la visita!

  • Ascensor, visita accessible

← Més visites i entrades