Palau Rooftop

Visita espais en exclusiva i gaudeix d'un 'coffee break' o copa de cava en finalitzar.

  • Horari: De 10:00 h a 15:30 h. És possible acordar altres horaris; cal consultar disponibilitat
  • Durada: 90 minuts
  • Idiomes: Català, Castellà, Francès, Anglès, Italià, Portuguès, Alemany, Japonès, Xinès i Àrab

Visita guiada als espais més representatius del Palau, com la Sala de Concerts, la Sala Lluís Millet amb la seva balconada i la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català, i a la 6a planta (ascensor), les golfes de l’edifici modernista ara condicionades com a oficines i amb la claraboia des d’on es pot veure l’escenari i la sala; i, a més, una estada de 15 minuts a la terrassa del recinte, on es pot gaudir d’una perspectiva diferent de la ciutat.

Aquest format de visita inclou la reserva d’un espai delimitat a la zona del Foyer, amb un cambrer en exclusiva durant 30 minuts, on es podrà gaudir d’un coffee break o prendre una copa de cava, segons l’elecció del client.

El Palau de la Música disposa d’un balcó que ressegueix tot l’edifici a l’alçada del segon pis de la Sala de Concerts i des d’on es gaudeix d’una vista privilegiada de la ciutat de Barcelona que arriba fins al mar.

Adjacent al Palau es va construir un edifici per acollir camerinos, el Centre de Documentació de l’Orfeó Català i oficines. En aquesta visita es pot accedir a les oficines de la 6a planta, que estan situades just damunt del sostre de la Sala de Concerts. Es pot apreciar una estructura de ferro que sosté la gran lluerna en forma de gota de la Sala de Concerts i una claraboia que dona llum a l’hemicicle, des d’on el mestre Millet escoltava els concerts.

  • Copa de cava o cafè
  • Ascensor, visita accessible 

← Més visites i entrades