Festival Músiques Sensibles

Del 4 d’octubre al 15 de desembre es presenta una nova edició del festival Músiques Sensibles. Un festival que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social. Un projecte pioner, innovador i únic, on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un projecte on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen. Un festival necessari i diferent per la conjunció d’artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles, i un espai excepcional, Palau de la Música Catalana – Petit Palau. 

Després de sis edicions Músiques Sensibles ha programat  70 concerts amb més de 23.000 espectadors i ha donat suport a més de 30 projectes socials. L’any 2015 va rebre el reconeixement per votació popular com a millor festival per la seva programació arriscada i de qualitat (Totmusicat), i l’any 2017 va ser finalista als Premis Fest en la categoria d’igualtat i diversitat de gènere caracteritzat per ser un dels únics  festivals que des dels seus inicis ha mantingut un 50% o més de presència femenina en els cartells presentats.

Enguany presentar la setena edició amb les actuacions de Ana Tijoux, Eva Fernández, Paula Grande, Sau 30 , Miquel Abras, Pavvla, Cesc, Clara Peya, Obeses, Rafa Pons i Xiula.

Carregant...