Lang Lang

Els primers 300 compradors d’entrades per al concert (zona A i B) rebran el nou CD del pianista: Piano book

L’aclamat pianista xinès Lang Lang tornarà al Palau de la Música Catalana el 21 de març de 2020 amb les Variacions Goldberg de Johann Sebastian Bach, deu anys després de la seva última actuació a la sala modernista. Estrella de la música clàssica mundial, el llançament divendres vinent (29 març) del seu nou disc en solitari Piano bookk constitueix tot un esdeveniment.

Al Palau, l’emperador xinès del piano oferirà una nova lectura de les Variacions Goldberg, una de les partitures més interpretades al piano. La tècnica del pianista, aplaudida arreu, ha creat expectació per veure quina versió regalarà al públic de la famosa composició de Bach. Aquest concert és en col·laboració amb Duetto Management.

El pianista, per mitjà de la Fundació Musical Internacional Lang Lang per ajudar joves músics, ha esperonat més de 40 milions de nens a aprendre a tocar el piano i desenvolupa programes educatius. Virtuós del piano famós mundialment, Lang Lang ha venut milions de discos com a número u a les llistes de clàssics més venuts. Ha ofert concerts arreu del món tocant amb les millors orquestres i directors. Per la seva implicació en causes benèfiques, el 2013 va ser nomenat Missatger de la Pau per les Nacions Unides.

Amb motiu del llançament del nou enregistrament, els primers 300 compradors d’entrades per al seu concert (zona A i B), al Palau de la Música Catalana, rebran juntament amb la seva entrada el nou CD Piano book.

En aquest nou enregistrament es podran escoltar les primeres peces que van empènyer Lang Lang a tocar el piano. Feia tres anys que el pianista no gravava un disc i suposa el seu retorn a Universal Music Group i Deutsche Grammophon, segell amb el qual va firmar per primer vegada l’any 2003. Piano book inclou grans clàssics, com Per a Elisa de Beethoven, Clar de Lluna de Debussy o el “Preludi en Do major” d’El clavecí ben temperat de J. S. Bach. A més, Lang Lang hi ha interpretat alguns clàssics moderns famosos gràcies al cinema o la televisió, com La valse d’Amélie de Yann Tiersen o The departure de Max Richter i música per a Bon Nadal, Mr. Lawrence de Ryuichi Sakamoto. També s’hi podran escoltar peces de cultures concretes, com Limu, limu, lima de Suècia.

Lang Lang vindrà al Palau de la Música Catalana la temporada 2019-20 amb les Variacions Goldberg