Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Lang Lang, piano
Les Variacions Goldberg de Bach

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, el Palau de la Música Catalana posposa tots els concerts i conferències entre els dies 12 i 26 de març ambdós inclosos.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana està treballant per trobar noves dates per als concerts ajornats o cancel·lar-los definitivament si això no és possible.

Atenció: Quant als concerts organitzats per la Fundació OC-PMC, les mateixes entrades seran vàlides per a les noves dates. La Fundació OC-PMC n’informarà tan aviat com sigui possible. Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat i es procedirà a tal efecte.

Nota

Concert extraordinari

20200321-Lang-Lang

Fitxa artística

Lang Lang, piano

Programa

R. Schumann: Arabesque en Do major, Op. 18
J. S. Bach: Variacions Goldberg, BWV 988

Detalls

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 21 Març 2020
    Ds
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Canvi de data

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 95 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música
Amb el suport de:

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir