L'orquestra de jazz La Vella Dixieland presentarà el proper dilluns, 6 de maig de 2013, a les 19 h al Palau de la Música Catalana, el seu darrer disc, Cooking (Discmedi, 2011). El concert, inclòs dins del cicle Tardes al Palau, tindrà dos convidats especials: el reconegut trompetista Josep M. Farràs i la cantant Marian Barahona, que ja va participar en l'enregistrament de l'àlbum a la sala Luz de Gas.

La Vella Dixieland va néixer pels voltants del 1980, gairebé per casualitat, en una reunió d'amics que volien tocar la música que més els agradava: el jazz clàssic. Des d'aleshores la formació ha viscut una progressió constant: ha enregistrat 10 discos, ha fet més de 2.500 actuacions, ha participat en els millors festivals de jazz del món i ha col·laborat amb nombrosos grups de tot el país, com Els Pets, Bars, Lax'n'Busto, Los Rebeldes, Gatos Locos, Tricicle, Comediants, Boni & Caroli, etc.

El concert és el cinquè del cicle Tardes al Palau, cicle organitzat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana que s'adreça a un públic molt heterogeni i obert a tota mena de gèneres musicals, ja siguin populars, clàssics o moderns. Enguany han passat pel cicle formacions com el Cor Jove de l'Orfeó Català i el Cor dels Països Catalans amb la Banda Municipal de Música, la Cobla Simfònica Catalana, la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Nina i els Port Bo, o The Gospel Viu Choir. Les properes cites són l'actuació de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 (27 de maig) i de l'Esbart Joaquim Ruyra, que oferirà l'espectacle Dret (10 de juny).

La Vella Dixieland presenta el seu darrer disc, Cooking, dilluns vinent al Palau