Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Vella Dixieland presenta el seu darrer disc, Cooking, dilluns vinent al Palau

L'orquestra de jazz La Vella Dixieland presentarà el proper dilluns, 6 de maig de 2013, a les 19 h al Palau de la Música Catalana, el seu darrer disc, Cooking (Discmedi, 2011). El concert, inclòs dins del cicle Tardes al Palau, tindrà dos convidats especials: el reconegut trompetista Josep M. Farràs i la cantant Marian Barahona, que ja va participar en l'enregistrament de l'àlbum a la sala Luz de Gas.

La Vella Dixieland va néixer pels voltants del 1980, gairebé per casualitat, en una reunió d'amics que volien tocar la música que més els agradava: el jazz clàssic. Des d'aleshores la formació ha viscut una progressió constant: ha enregistrat 10 discos, ha fet més de 2.500 actuacions, ha participat en els millors festivals de jazz del món i ha col·laborat amb nombrosos grups de tot el país, com Els Pets, Bars, Lax'n'Busto, Los Rebeldes, Gatos Locos, Tricicle, Comediants, Boni & Caroli, etc.

El concert és el cinquè del cicle Tardes al Palau, cicle organitzat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana que s'adreça a un públic molt heterogeni i obert a tota mena de gèneres musicals, ja siguin populars, clàssics o moderns. Enguany han passat pel cicle formacions com el Cor Jove de l'Orfeó Català i el Cor dels Països Catalans amb la Banda Municipal de Música, la Cobla Simfònica Catalana, la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Nina i els Port Bo, o The Gospel Viu Choir. Les properes cites són l'actuació de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 (27 de maig) i de l'Esbart Joaquim Ruyra, que oferirà l'espectacle Dret (10 de juny).