COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Els cantants

L'objectiu del Cor de Cambra ha estat sempre el mateix des de la seva fundació: conrear i potenciar la pràctica coral cambrística tot millorant el nivell qualitatiu dels seus components, i ampliar-ne al màxim la seva difusió.

La plantilla del Cor està formada per 4 sopranos, 4 contralts, 4 tenors i 4 baixos barítons, els quals han accedit al Cor en superar satisfactòriament unes proves d'accés. En aquestes proves es valoren els coneixements suficients de lectura musical i cant.

Un cop acceptats al Cor, els cantants han de complir un règim d'activitat i de compromís que implica estudi, assaigs ordinaris i extraordinaris, concerts i gires. A més a més, tots els membres del Cor tenen caràcter de solista, i poden cantar tant en el si del conjunt, com en grups més reduïts.

El director, quan el repertori o altres circumstàncies musicals ho exigeixin, pot fragmentar el Cor o bé augmentar-ne el nombre de components, esporàdicament.

Sopranos

Natàlia Casasús i Magriñà
Araceli Esquerra i Freixa
Maite Estrada Gonzàlez
Míriam Garriga i Pujol

Contralts

Assumpta Cumí i Martí
Toni Gubau i Bosch
Mariona Llobera i Trias
Magda Pujol i Vers

Tenors

Aniol Botines i Martínez
Josep Camós i Roquet
Marc Rendón Gaya
Eloi Llamas i Casanovas

Baixos

Esteve Gascon i Martorell
David  Pastor i Pi
Daniel Morales i Teixidor
Germán de la Riva Herrera