Considerat com un dels deu millors cors del món per la prestigiosa revista anglesa «Gramophone», el RIAS Kammerchor oferirà dilluns, 11 de març, a les 20.30 h al Palau de la Música Catalana la integral dels Motets de Johann Sebastian Bach. El concert, dirigit pel titular del cor, Hans-Christoph Rademann, i amb la participació orquestral del Concerto Köln, forma part del Cicle Coral Orfeó Català i també de la programació del 35è Festival de Música Antiga de Barcelona.

El Motets de Bach, autèntiques joies corals, demanen una formació versàtil, flexible, empastada, sensible i, per sobre de tot, amb una tècnica formidable. Aquestes són precisament els trets que caracteritzen el mític RIAS Kammerchor. Una formació coral professional, fundada a Berlín l'any 1948 com a cor de la Ràdio del Sector Americà, que des d'aleshores ha estat reclamada per directors com ara Ferenc Fricsay, Karl Böhm, Lorin Maazel, Claudio Abbado, Daniel Barenboim, Philippe Herreweghe, René Jacobs, Nikolaus Harnoncourt, Frans Brüggen i John Eliot Gardiner, entre d'altres.

Aquest cor de referència internacional ha estrenat importants obres, de compositors com ara Paul Hindemith, Mauricio Kagel, Pierre Boulez, Hans Werner Henze, Aribert Reimann o Wolfgang Rihm.

La formació torna novament al Palau després de la seva participació en la memorable versió de La Flauta Màgica de Mozart a càrrec de René Jacobs. Una cita, la del proper dilluns, que vol reforçar la missió del Cicle Coral Orfeó Català, que és desvetllar l'interès del públic envers el cant coral oferint una representació de cors del país i de fora, a més de l'Orfeó Català i els cors de l'Escola Coral de l'Orfeó, sota la garantia de la qualitat.

El RIAS Kammerchor oferirà dilluns 11 de març al Palau la integral dels Motets de Bach