Actualització COVID oct

Veure llistat de concerts afectats AQUÍ

Les visites a l’edifici es podran continuar oferint amb les mesures sanitàries i de seguretat que regeix la normativa per als museus

A causa de les noves mesures anunciades avui pel Govern de la Generalitat per a la contenció de la COVID-19, el Palau de la Música Catalana posposa tots els concerts i les activitats musicals complementàries a partir de demà 30 d’octubre i fins el 24 de novembre, segons ha decidit avui el Patronat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. Es treballarà per cercar noves dates i mantenir tots els compromisos dels concerts organitzats per la Fundació OC-PMC sempre que sigui possible, també es valora l’opció d’emetre en streaming els concerts sense públic, o bé cancel·lar com a darrera opció. Es mantindran, però, les visites a l’edifici, amb les mesures sanitàries i de seguretat que regeix la normativa per als museus.

Quant als concerts organitzats per promotors externs durant el proper mes al Palau i que igualment es veuran afectats per aquestes mesures, s’informarà de la situació de cada un d’ells a l’apartat corresponent del web. Així mateix, en aquests apartats s’indicarà la informació sobre la devolució d’entrades de concerts propis i externs. Les peticions seran ateses tan aviat com sigui possible, considerant la situació laboral d’ERTO parcial que viu el Palau de la Música Catalana.

El Palau lamenta profundament aquesta situació, tant per als artistes i el públic afectat, com per a la pròpia institució, conscients de l’impacte del nou tancament per al Palau de la Música Catalana. Amb tot, l’entitat continuarà a prop del públic i de tota la ciutadania oferint contingut musical i divulgatiu a través de la plataforma Palau Digital (www.palaudigital.cat) i de les xarxes socials.

El Palau i l’Orfeó Català esperen tornar a obrir les seves portes el més aviat possible i seguir millorant la vida de les persones a través de la música. Ambdues institucions expressen la seva solidaritat amb les persones afectades per la COVID-19 i agraeixen els esforços de tota la societat per superar aquesta crisi.

El Palau de la Música Catalana tanca la seva activitat concertística a partir de demà a causa de les mesures anunciades per la crisi sanitària