Inscripció al Cor de Noies

El Cor de Noies de l’Orfeó Català està format per 42 noies d’entre 17 i 25 anys, que realitzen els assaigs tots els dilluns (20.30 h a 22.30 h) i dimecres (21.00 h a 23.00 h) en diferents espais que el Palau de la Música Catalana disposa. 

Després de la gira internacional realitzada el mes de juliol, i que haurà dut el Cor de Noies al Canadà, Irlanda i Àustria, la formació femenina del Palau encetarà la seva temporada treballant per un projecte dirigit per John Adams i Simon Halsey, el mes de novembre. El mes d’abril interpretarà un programa íntegrament dirigit per Lluís Vilamajó, i un concert amb el compositor Ola Gjeilo a finals de temporada.  Tot això, sempre acompanyat del Tradicional Concert de St Esteve, amb la família coral de l’Orfeó Català, entre altres projectes. 

Busquem noies amb ganes, capacitat de treball, constància i amor per la música. T’hi apuntes? 

 

Formulari d'inscripció

 

Les cantaires

"Som molt diferents entre nosaltres; d'edat, d'estil, d'interessos en la vida, però confluïm inevitablement en la música i en les seves conseqüències. No us sabria dir el com,  però el Cor de Noies em fa sentir especial amb allò que faig, amb tot el que comparteixo amb les meves companyes i sobretot amb la música que fem, perquè quan la música surt d’allò que es fa amb amor sempre té un gust més dolç."

Alba Romero, cantaire

 

"El Cor de Noies està sent un pilar indispensable per a mi i el meu inici en la carrera de cant. En un punt de recerca de mi mateixa, he trobat un grup de persones que transmeten i aporten més i més dia rere dia als qui tenim la sort de formar-ne part. Són grans professionals i grans persones que et donen el seu suport des del minut 1, que et mostren la música amb altres ulls i que t'ofereixen un aprenentatge continu al qual no seria capaç de posar preu. I amb unes noies fetes d'una pasta especial, diferents cada una però amb una llum similar a l'interior. N'hi ha prou de mirar-nos, de sentir-nos, per veure-hi tot això i més.


Jandra Cabello, cantaire