COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Apropa Cultura

Apropa Cultura és el programa socioeducatiu dels equipaments culturals de Catalunya adreçat al sector social.

Un programa d’inclusió que afavoreix l'assistència i participació a la programació dels principals equipaments culturals de Catalunya. Enforteix les experiències vitals dels col·lectius més vulnerables i fa realitat el dret a la cultura per a tothom.

La temporada passada, 19.000  persones en risc d’exclusió social van tenir l’oportunitat de participar als espectacles i activitats de 54 equipaments culturals de Catalunya. El Palau de la Música Catalana va acollir 1.400 persones a través dels seus concerts i visites guiades.

Apropa Cultura vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals. És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.

Si representeu un centre social i voleu gaudir de les propostes i avantatges d’Apropa Cultura podeu trobar tota la informació i registrar-vos gratuïtament aquí.