L'accessibilitat universal fa referència a la capacitat de totes les persones, independentment de les seves habilitats físiques, mentals o sensorials, per accedir i utilitzar productes, serveis i entorns de manera autònoma i segura. Això significa que qualsevol persona ha de poder participar plenament a la societat, sense importar les seves habilitats o discapacitats.

El Palau de la Música Catalana està compromès en garantir l’accessibilitat a l’edifici i a les activitats que es programen.

L’edifici modernista es troba situat al Barri de Santa Caterina i Sant Pere, al bell mig de Ciutat Vella i al costat de Via  Laietana. Disposa de tres sales de concerts amb diverses capacitats i característiques per acollir diferents propostes musicals i culturals en un ambient únic. També disposa de servei de restauració,cafeteria i botiga.

Per a qualsevol dubte o suggeriment sobre accessibilitat al Palau de la Música o avançar-nos les teves necessitats específiques, pots dirigir-te a [email protected]


Com arribar

Consulta les indicacions d’accés al Palau de la Música Catalana.

Més informació


Serveis d'accessibilitat

Els gossos d’assistència poden accedir a tot l'edifici, inclosa la sala de concerts.

Mobilitat reduïda

 • El Palau de la Música Catalana és accessible per a persones amb mobilitat reduïda per mitjà d’ascensors a totes les plantes. Estan ubicats al vestíbul del Petit Palau i els trobaràs accedint al Palau pel carrer Sant Pere Més Alt (portes giratòries), a mà esquerra.
 • Es disposa d’un puja-escales per a persones amb cadires de rodes per poder accedir als balconets del Foyer, on hi ha exposicions i taules del servei de restauració. Si el necessites, has de dirigir-te a Recepció.
 • A la Sala Lluís Millet hi ha una rampa habilitada per poder accedir al balcó de les columnes. El Palau de la Música Catalana també disposa de lavabos  adaptats i servei de préstec de cadira de rodes (sota demanda, cal dirigir-se a Recepció).
 • Banys adaptats: trobareu un a Recepció (cal demanar la clau al mostrador de Recepció) i un altre al vestíbul del Petit Palau.
 • A l'entorn del Palau hi ha places d’aparcament PMR reservades per a persones amb mobilitat reduïda. Les més properes al Palau estan al c/ Ortigosa, 3-5 i al c/ Sant Pere Més Alt, 6-8. L’ús d'aquestes places  reservades està vinculat a la possessió de la targeta d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda (PMR). Amb la targeta PMR també es pot estacionar sense limitació horària a les àrees verdes i blaves i zones de càrrega i descàrrega, segons consta al web de l’Ajuntament de Barcelona.
 • Descompte en tiquets de Pàrquings SABA a persones amb discapacitat reconeguda (venda a Taquilles del Palau).

Discapacitat auditiva: persones amb sordesa o baixa audició

 • Les persones sordes signants poden demanar visites amb intèrpret de llengua de signes castellana (mínim 12 persones, 11 € per entrada).
 • Podeu trobar tota la informació i sol·licitar la vostra visita en AQUEST enllaç.

Més informació i visites

Discapacitat visual: Persones amb ceguesa o baixa visió

 • L’aplicació de visites del Palau de la Música Catalana és compatible amb els sistemes de lectors de pantalla Google Talkback (Android) i VoiceOver (iOS).
 • Per a persones amb ceguesa o baixa visió s’organitzen visites amb guia individual (mínim 12 persones, 11 € per entrada).
 • Podeu trobar tota la informació i sol·licitar la vostra visita en AQUEST enllaç.

Més informació i visites


Entrades i tarifes

Condicions de venda d'entrades i preus especials

Per facilitar la venda d'entrades de concerts online amb el descompte de persones amb discapacitat, hem ideat un sistema de registre que s'ha de realitzar una sola vegada i farà que el programa de venda ja reconegui al client i li apliqui el descompte corresponent, sense necessitat de tornar a presentar la documentació ni desplaçar-se a Taquilles. AQUÍ estan les instruccions per fer aquest tràmit. També tenim al servei dels clients un sistema de tele-assistència amb videotrucada per poder fer la compra d'entrades o qualsevol tràmit amb un dels professionals de l'equip de Taquilles del Palau sense necessitat de desplaçar-se. Sol·licita la teva cita de tele-assistència trucant al 93 295 72 07 o a [email protected].

Aquesta política de venda s'aplica als concerts de la programació pròpia del Palau (que es pot consultar aquí). Els concerts del promotors externs tenen la seva pròpia política de descomptes per a persones amb discapacitat i reserva d'ubicacions per a persones amb mobilitat  condicionada.

Visites

Tarifes en visites arquitectòniques per a persones amb certificat de discapacitat.

 • Per a persones amb un grau de discapacitat del 33% o més, el preu de la visita guiada és d’11 €. La modalitat de visita amb audio-guia o fulletó té un preu de 9 €.
 • Per a persones amb una discapacitat a partir del 65%, l'entrada és gratuïta.
 • Entrada gratuïta per a l'acompanyant de les persones amb discapacitat que tinguin acreditada la necessitat d'una tercera persona.
 • L’adquisició d’entrades per a visites amb descompte es pot fer presencialment a Taquilles i també online (en aquest cas, es requerirà el document acreditatiu de discapacitat en recollir les entrades).

Concerts

 • Tarifes en concerts per a persones amb certificat de discapacitat. 25% de descompte en entrades de concerts per a persones amb discapacitat a partir del 33%.
 • Entrada gratuïta per a l'acompanyant de les persones amb discapacitat que tinguin acreditada la necessitat d'una tercera persona.
 • Per als menors de 18 anys amb discapacitat reconeguda, descompte del 30% extensible fins a 3 acompanyants.
 • Descompte addicional en els abonaments a cicle per a les persones amb discapacitat a partir del 33% (5% de descompte addicional al ja aplicat a l'abonament).
 • Per a persones amb cadira de rodes, en els concerts que tinguin lloc a la sala modernista, s’aplicaran un descompte especial del 50% (extensible a un  companyant) a les zones habilitades a aquest efecte. Tot i que el Palau és una sala històrica amb limitacions arquitectòniques, treballem per fer accessible  l’experiència de concert a totes les persones. Cal contactar amb [email protected] o trucar al 93 295 72 07 per a que li puguem oferir les localitats que
  millor s'ajustin a les seves necessitats (aquestes butaques estan blocades a la venda del públic general per preservar la seva disponibilitat).
 • Preus especials per a tiquets d'aparcament als pàrquings SABA de Plaça Urquinaona, Avinguda de la Catedral, Francesc Cambó, Plaça Catalunya i Arc de Triomf. Cal adquirir els tiquets a les Taquilles del Palau de la Música.
 • Per a la compra d'entrades i l'aplicació de preus especials, és necessari presentar el document acreditatiu on aparegui el grau de discapacitat  reconegut i la necessitat o no d'una tercera persona. Per fer aquesta comprovació, cal adreçar-se a les Taquilles del Palau, presencialment, al telèfon 93 295 72 07 o a [email protected].

Apropa Cultura

 • Si ets un grup, entitat o associació de persones amb discapacitat o risc d'exclusió social, pots dirigir-te a www.apropacultura.cat on trobaràs les condicions que el
  programa Apropa Cultura d'oci inclusiu ofereix i al què La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana està adherida.

Maqueta tàctil accessible

 • Aquesta maqueta intel·ligent reprodueix la Sala de Concerts amb gran detall.
 • Compta amb 26 punts tàctils amb explicacions relacionades amb l'arquitectura i la història del Palau que podem gaudir mentre resseguim, amb les mans, el relleu dels diferents elements que formen la boca de
  l'escenari de la sala modernista.
 • Aquest recurs és accessible de forma universal i està dissenyat per a que nens, adults, persones amb ceguesa o baixa visió, persones sordes (amb subtitulació i bucle magnètic) i amb mobilitat reduïda puguin gaudir de l'arquitectura i la música del Palau d'una manera totalment innovadora i inclusiva.
 • La maqueta està situada al Foyer del Palau (cafeteria) i l'accés és lliure i gratuït.

Accessibilitat