Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Política de descomptes, accés de menors i mobilitat reduïda

POLÍTICA DE DESCOMPTES

Descomptes per a grups i volum d'entrades

 Per la compra d’un conjunt de quinze o més entrades d’un mateix concert, s’aplicarà un descompte del 15% sobre el preu total de les localitats.

Tarifa comparteix

 T’agrada gaudir de la música en família o amb amics? Per la compra de quatre entrades d’un mateix concert s’aplicarà un descompte del 10% sobre el preu de les localitats. Descompte aplicable en una selecció àmplia de concerts de la temporada.

Col·lectius especials amb descompte

El Palau de la Música ofereix preus especials a col·lectius socials i entitats en nombrosos concerts de la temporada. Alguns d’aquests col·lectius amb preus especials són:

— Socis de l’Orfeó Català.
— Menors de 35 anys.
— Carnet Jove (disponible en línia).
— Famílies nombroses, monoparentals i d'acollida.
— Persones amb discapacitat superior al 33%.
— Aturats.
— Jubilats.
— Carnet de Biblioteques de Barcelona (disponible en línia) i de Catalunya.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música s’adhereix, a més, al programa Apropa Cultura en la facilitat d’accés a concerts per a col·lectius en risc d’exclusió social.

Condicions

— És responsabilitat del comprador validar el descompte al que vol accedir abans de finalitzar la compra. En cap cas, el Palau de la Música acceptarà reclamacions per la no aplicació d’un descompte determinat després d’efectuar-se la compra.

— El percentatge de descompte per a cada col·lectiu varia segons el concert o cicle de concerts. Per saber el descompte aplicat en cada cas heu posar-vos en contacte amb les Taquilles del Palau (T.902.442.882). 

— Aquests descomptes només són aplicables en la venda a les Taquilles i en els concerts de la programació pròpia

— Caldrà acreditar amb identificació prèvia la pertinença a algun d’aquests col·lectius especials a Taquilles del Palau de la Música Catalana, en el moment de fer la compra.

— Els descomptes no són acumulables.

— 
Les persones dependents amb cadira de rodes s'ubicaran a les zones destinades a tal efecte (disponibles en zona A a preu especial) per qüestions d'infraestructura del Palau. En el cas que l'acreditació de discapacitat indiqui el requeriment de suport d'un acompanyant, la persona que exerceixi aquesta funció també gaudirà del mateix descompte.


POLÍTICA D'ACCÉS DE MENORS ALS CONCERTS

  • Els menors de 4 anys únicament poden accedir als concerts programats per la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música dels cicles Concerts Familiars al Palau.
  • En el cicle Concerts Familiars al Palau, tots els infants a partir d'un any han d'adquirir la seva pròpia entrada. En el cas d'espectacles o tallers dirigits específicament a famílies amb nadons de 0 a 12 mesos, aquests també han d'adquirir la seva pròpia entrada.
  • Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un tutor legal per poder accedir a la sala.
  • En els concerts de promotors externs cal consultar-ho al promotor en cada cas

El Palau està compromès en la difusió de la música entre els infants, per això es programen concerts dedicats a ells específicament en els cicles Concerts Familiars al Palau i Escoles al Palau. Tanmateix, en la resta de programacions, especialment els concerts de música clàssica, es requereixen unes condicions de silenci i comportament òptimes per tal de facilitar l'escolta del públic. És per això que, vetllant per fer-ho possible, l'infant de qualsevol edat, que interfereixi en l'audició d'un concert, haurà d'abandonar la sala.


POLÍTICA D'ACCÉS PER A COL·LECTIUS AMB CONDICIONS ESPECIALS DE MOBILITAT

Per a més informació sobre ubicacions especials per a col·lectius o persones amb problemes de mobilitat i tarifes especials, poseu-vos en contacte amb Taquilles del Palau de la Música Catalana: 902 442 882 / taquilles@palaumusica.cat), per tal d’adequar-ne la localització pertinent.