Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Actes i esdeveniments

Empreses i particulars escullen el Palau de la Música Catalana per a celebrar tot tipus d'esdeveniments culturals, socials i empresarials.
Contacte per a actes i esdeveniments
Tel. 93 295 72 63 
A/e: espais@palaumusica.cat


Sala de Concerts

La Sala de Concerts −una de les més singulars del món− és un recinte màgic concebut com una immensa caixa de vidre coronada amb una gran lluerna central. Escenari històric i contemporani de grans concerts i recitals, que s’adapta a les necessitats de qualsevol esdeveniment i que es converteix en una sala pròpia i personal.

Veure característiques


Petit Palau

El Petit Palau és una sala moderna i polivalent amb un aforament de 538 localitats. Amb una acústica excel·lent, la sala és especialment apta per a congressos, convencions, conferències, taules rodones, juntes d’accionistes, reunions d’empresa, i com a estudi de gravació i plató de televisió. Disposa d’un vestíbul actual i polivalent, amb capacitat per a 80 persones a peu dret. Espai indispensable com a zona d’acreditacions, d’acollida, per a pauses i prendre un cafè, etc.

Veure característiques


Sala d'Assaig de l'Orfeó Català

Espai íntim i acollidor, és la petita joia del Palau de la Música Catalana. Amb un aforament de 120 butaques, la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català és un espai idoni per celebrar-hi audicions musicals de petit format, conferències, presentacions, projeccions, taules rodones, rodes de premsa, reunions de treball, seminaris, dinars/sopars, petits còctels, etc.  

Veure característiques


Sala Lluís Millet

Un altre espai representatiu del Palau és l’emblemàtica Sala Lluís Millet, un gran saló –sala de descans i trobada– dedicat al mestre Millet, fundador de l’Orfeó Català. La sala, d’una altura de dos pisos, està tancada per uns grans vitralls ornats amb motius florals d’un efecte extraordinari. I més excepcional encara és la balconada. Obert recentment al públic, el balcó constitueix un jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Espai d’una gran claror, acull actes de gran solemnitat.

Veure característiques


Foyer

Espai modernista, hi està ubicada la cafeteria del Palau i la botiga. Roman obert al públic durant tot el dia. Els amplis arcs de maons combinats amb ceràmica vidriada de color verd i flors també ceràmiques, rosades i grogues, confereixen a aquest espai una tonalitat singular i molt pròpia.

Veure característiques


La Plaça del Palau

La Plaça del Palau ofereix un espai a l’aire lliure a redós d’una de les façanes exteriors del Palau de la Música. Comunicada directament amb el Foyer, permet contemplar amb tot l’esplendor els contrastos de les dues arquitectures del Palau de la Música Catalana. Si la meteorologia ho permet, és un lloc adequat per servir-hi un lunch, i augmentar així l’aforament del Foyer. Permet la instal·lació d’una carpa, si l’acte ho exigeix. També permet celebrar-hi mostres, exposicions, etc. Disposa d’una il·luminació original i innovadora, ideada per l’arquitecte Oscar Tusquets. La distribució d’una part de la Plaça en grades està ideada per acollir espectacles musicals i festes populars que necessitin un espai obert.

Veure característiques