El dissabte 2 de març, a les 19 hores, el cicle Palau 100 acull el concert de la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks (Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera) sota la direcció del preuat director d'orquestra Zubin Mehta. Tot un esdeveniment per a Barcelona i per al Palau, amb les entrades exhaurides i que ja suposa el tercer sold out de la temporada de Palau 100.

Mehta, director honorífic de la Wiener Philharmoniker, Münchner Philharmoniker, Los Angeles Philharmonic, Maggio Musicale Fiorentino i Bayerisches Staatsorchester, visitarà per dotzena vegada Palau 100 per dirigir l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, considerada per la crítica com una de les deu millors formacions del món, amb un programa que començarà amb el poema simfònic de Franz Liszt Mazeppa, sobre el poema de Victor Hugo.

Tot seguit juntament amb el pianista Yefim Bronfman, col·laborador molt vinculat a la carrera del mestre Mehta, abordaran el Concert per a piano i orquestra núm. 2 de Béla Bartók, que arrenca amb un "Allegro" espectacular en què solista i conjunt es fonen en un món sonor màgic. Ja en la segona part s'oferirà la monumental Simfonia núm. 5 de Txaikovski, una de les obres més interpretades del compositor i que gaudeix d'una enorme popularitat.

Zubin Mehta arriba a Palau 100 amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera i amb les entrades exhaurides