WEB recurs OSV Maig 2023

Videojocs en concert!

—Orquestra Simfònica del Vallès & Ronda

Nota

Concert en col·laboració amb Games & Symphonies.

Fitxa artística

Julie Elven i Mirella Díez, cantants
Cor Jove Amics de la Unió (Marta Dosaiguas, directora)
Orquestra Simfònica del Vallès
Adrián Ronda, director

Programa

Una proposta simfònica amb les millors bandes sonores de videojocs: Baldur's Gate 3, Final Fantasy, Undertale, Blasphemous, Uncharted, Civilization VI, The Last of Us, Ori, Assassin's Creed, Journey, Horizon, Celeste, Rime, Shadow of the Colossus, Dying Light 2, Skyrim, God of War, Starfield, Diablo, Uncharted, World of Warcraft, Warcraft i Starcraft.

Detalls

Heus aquí una proposta simfònica amb les millors bandes sonores de videojocs: Baldur's Gate 3, Final Fantasy, Undertale, Blasphemous, Uncharted, Civilization VI, The Last of Us, Ori, Assassin's Creed, Journey, Horizon, Celeste, Rime, Shadow of the Colossus, Dying Light 2, Skyrim, God of War, Starfield, Diablo, Uncharted, World of Warcraft, Warcraft i Starcraft.

La música dels videojocs ha evolucionat enormement al llarg dels anys i ha arribat a un nivell de qualitat equiparable a les bandes sonores de pel·lícules.

Una experiència musical única per als amants dels videojocs. Les peces icòniques dels videojocs més populars interpretades en directe per l’Orquestra Simfònica del Vallès ens oferiran una experiència immersiva i emocionant.

És una oportunitat per escoltar la música que ens ha acompanyat durant hores de joc de manera diferent i en un entorn únic. La música és una part fonamental de l’experiència del joc, i posarem en valor aquesta dimensió artística, a més, amb projeccions de vídeos dels jocs com a complement perfecte de la música, per crear una experiència multimèdia completa.

Un concert en col·laboració amb Games & Symphonies, dirigit per Adrián Ronda i la participació del Cor Jove Amics de la Unió.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 20 Abril 2024
    Dissabte
    18:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 20 a 65 euros
Organitzen:Orq.Simfònica del Vallès i Fundació Orfeó Català-Palau de la Música
Amb el suport de:

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Videojocs en concert!