Dissabte, 6 d'abril, a les 19 hores, se celebrarà un nou concert del cicle Concerts Simfònics al Palau. Una cita en què l'Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció del seu titular, Rubén Gimeno, abordarà Tres interludis de Benet Casablancas, obra composta per encàrrec de la mateixa orquestra i dedicada al director titular de la formació. La peça s'estrenarà mundialment el divendres 5 d'abril al Teatre La Faràndula de Sabadell i es repetirà en el concert de dissabte al Palau.

La vetllada es completarà amb la interpretació de dues pàgines beethovenianes: la seva Primera Simfonia i l'original Triple Concert per a violí, violoncel, piano i orquestra del mateix compositor. Una peça en què el paper de solistes l'assumiran els membres del Ludwig Trio, una de les joves formacions de cambra més destacades de l'actualitat i especialitzada en l'obra del compositor alemany.

També en aquesta ocasió l'orquestra comptarà amb la col·laboració de l'equip creatiu de Comediants, artista en residència de la temporada de la Simfònica del Vallès. En aquest concert, un cop més, l'OSV, que col·labora amb fundacions que exerceixen  una destacada tasca social al nostre entorn més proper, proposa una recollida solidària d'aliments a favor de la Fundació Banc dels Aliments. Els espectadors poden portar aliments bàsics (arròs, llegums, llet, oli...) i lliurar-los als contenidors que trobaran a l'entrada del Palau de la Música Catalana la mateixa tarda del concert. El Banc dels Aliments s'encarregarà de repartir-los entre altres entitats benèfiques per tal que els facin arribar a les persones més necessitades.

 

Una obra d’encàrrec a Benet Casablancas i la participació del Ludwig Trio protagonitzen la propera cita dels Concerts Simfònics al Palau