El dilluns, 4 de març de 2013, a les 19 h, al Palau de la Música Catalana, el grup The Gospel Viu Choir (TGV Choir) presentarà l'espectacle Spirituals, una reinterpretació dels espirituals dels millors compositors actuals, arranjats per l'entusiasta director de la formació, Moisès Sala.

Aquest concert, el quart del cicle Tardes al Palau, és una proposta coral ambiciosa en què polifonies impossibles formen una melodia que va desgranant sentiments, sensacions i emocions en el transcurs de l'espectacle. Estrenat l'abril de 2010 amb gran èxit tant de públic i de crítica, aquest nou concepte coral dels espirituals ofereix un espectacle magnètic i apassionant.

The Gospel Viu Choir va néixer l'any 2004, amb un concert al Reial Monestir de Ripoll, sota la direcció de Moisès Sala, un dels principals exponents del país en la direcció de cors de gospel i promotor d'aquest estil arreu. Des d'aleshores la seva trajectòria ha estat intensa i exitosa i han participat als principals festivals i escenaris del territori, compartint cartell amb artistes com Natalie Cole, Lluís Llach, Joaquín Sabina, Jorge Drexler, Chucho Valdés, Patti Smith i Albert Guinovart, entre d'altres, a més d'haver actuat de forma exclusiva amb el Golden Gate Quartet (2006) i el Soweto Gospel Choir (2011), guanyadors de 2 premis Grammy, que foren els que "rebatejaren" la formació amb el nom actual: The Gospel Viu Choir.

El cicle Tardes al Palau és una de les propostes de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, adreçada a un públic molt variat. Són en total vuit concerts que proposen un passeig per la rica pluralitat del panorama musical del nostre país. Des de la sardana i les seves variants amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, a l'havanera, La Vella Dixieland,  l'Esbart Joaquim Ruyra, The Gospel Viu Choir i la proposta de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48.

The Gospel Viu Choir presenta al Palau el seu espectacle Spirituals