Seward actuarà al Petit Palau el proper 12 de gener, a les 21 h, en el cicle BandAutors al Palau. La banda, amb dos anys de trajectòria, oferirà un espectacle inèdit on repassarà per primera vegada tot el seu repertori.

La formació, caracteritzada per un directe visceral i proper, presentarà el seu darrer treball, Home, coproduït per Matt Pence (Centro-Matic, South San Gabriel, Micah P. Hinson, American Music Club, Midlake...) a Denton, Texas. La banda ja ha passat pel Primavera Sound, el BAM i el Primavera Club, i en l'àmbit internacional ha actuat al Canadian Music Week (Toronto), South By Southwest (Austin) i The Great Escape (Brighton). El 2013 ha estat convidada a tocar al festival més gran de l'Amèrica Llatina, el Vive Latino.

BandAutors al Palau és un cicle de concerts que aposta per les formacions emergents de la música popular del nostre país i ens descobreix els nous talents que durant els darrers anys estan combinant el pop d'autor amb les arrels de la cançó i el folk, tot transformant l'escena musical actual. Les properes cites del cicle són: Quimi Portet (Sala de Concerts, 31 de gener), Paul Fuster (Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, 11 de febrer),  Renaldo & Clara (Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, 25 de febrer) i 4t 1a (Petit Palau, 13 d'abril).

Seward presentarà un espectacle inèdit el proper 12 de gener al Petit Palau en el cicle BandAutors al Palau