La Milla Musical

El proper 17 de març el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música Catalana posen en marxa una nova visita guiada combinada: La milla musical, de platea a platea, que inclou un tour pel Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i un recorregut urbà que travessa La Rambla i Ciutat Vella, tot connectant les dues emblemàtiques sales.  

Una història lírica i clàssica a banda i banda de La Rambla en la qual s’exploren els fets musicals i culturals dels dos temples musicals catalans, la seva importància per a la ciutat de Barcelona, els il·lustres personatges que els han visitat i les vivències del públic que han acabat teixint la història de l’òpera, el cant coral i la música clàssica i tradicional.

Així doncs, a més de ser una experiència divulgativa, també és un recorregut emocional i un cant a la ciutat que vol reivindicar la importància de La Rambla com a artèria cultural de Barcelona amb les seves institucions a banda i banda.

La visita, que començarà al Gran Teatre del Liceu i acabarà al Palau de la Música Catalana, transcorrerà per la plaça Reial, l’església de Santa Maria del Pi o la Casa de l’Ardiaca, entre altres llocs.

Les primeres visites, ja a la venda, seran el 17 de març, el 5 de maig i el 9 de juny.

S’estrena La milla musical, una nova visita guiada del Liceu al Palau