COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

S’estrena La milla musical, una nova visita guiada del Liceu al Palau

La Milla Musical

El proper 17 de març el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música Catalana posen en marxa una nova visita guiada combinada: La milla musical, de platea a platea, que inclou un tour pel Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i un recorregut urbà que travessa La Rambla i Ciutat Vella, tot connectant les dues emblemàtiques sales.  

Una història lírica i clàssica a banda i banda de La Rambla en la qual s’exploren els fets musicals i culturals dels dos temples musicals catalans, la seva importància per a la ciutat de Barcelona, els il·lustres personatges que els han visitat i les vivències del públic que han acabat teixint la història de l’òpera, el cant coral i la música clàssica i tradicional.

Així doncs, a més de ser una experiència divulgativa, també és un recorregut emocional i un cant a la ciutat que vol reivindicar la importància de La Rambla com a artèria cultural de Barcelona amb les seves institucions a banda i banda.

La visita, que començarà al Gran Teatre del Liceu i acabarà al Palau de la Música Catalana, transcorrerà per la plaça Reial, l’església de Santa Maria del Pi o la Casa de l’Ardiaca, entre altres llocs.

Les primeres visites, ja a la venda, seran el 17 de març, el 5 de maig i el 9 de juny.