El proper dijous, 31 de gener de 2013, a les 21 h, arriba al Palau de la Música Catalana un dels concerts més esperats de la gira de Quimi Portet. Dins el cicle BandAutors al Palau, Portet presentarà el seu darrer disc, Oh My Love, el vuitè en solitari, que ha estat guardonat amb el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de 2012 en l'apartat de cançó d'autor. Per a aquest concert, Portet ha anunciat la presència d'algun convidat que farà de ben segur encara més especial la vetllada.

Portet sortirà a l'escenari del Palau acompanyat de la seva banda: Jordi Busquets, guitarra; Antonio Fidel, baix, i Xarli Oliver, bateria, i aprofitarà la cita per repassar temes de la seva extensa carrera en solitari.

Oh My Love, en la gira de presentació, ha dut Portet i el seu grup a fer concerts  per tota la geografia catalana; a l'estiu als principals festivals (Pop-Arb, Grec, Aphònica, Festigàbal, Cruïlla, Cadaqués, etc.) i posteriorment durant la tardor i l'hivern a les sales i teatres més actius del país.

Compositor, músic i productor de referència, Portet continua impertèrrit la seva carrera. Relativament aliè a les convulsions del panorama musical i del no musical, l'home ha trobat refugi en el que ell anomena el seu "ofici"; el resultat és un estil inconfusible en què la pulcritud amb què són tractats els textos, la música i els arranjaments li ofereixen la coartada perfecta per desmitificar l'estereotip de l'estrella pop mitjançant una relació amb el públic basada en la més pura i genuïna de les complicitats.

BandAutors al Palau és un cicle de concerts que aposta per les formacions emergents de la música popular del nostre país i ens descobreix els nous talents que durant els darrers anys estan combinant el pop d'autor amb les arrels de la cançó i el folk, tot transformant l'escena musical actual. Les properes cites del cicle són: Paul Fuster (Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, 11 de febrer),  Renaldo & Clara (Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, 25 de febrer) i 4t 1a (Petit Palau, 13 d'abril).

Preu: de 9 a 28 euros

Quimi Portet presenta el seu darrer disc, Oh My Love, el proper dijous en el cicle BandAutors al Palau