carmina burana 1

El proper diumenge, 2 de juny (Sala de Concerts, 17 h), el Palau de la Música Catalana acollirà el concert participatiu dirigit per Simon Halsey al capdavant de quatre-cents cantaires, entre els quals l’Orfeó Català (Pablo Larraz, sotsdirector) i integrants del Cor Jove (Esteve Nabona, director) i el Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora). Interpretaran la Messa da Requiem de Giuseppe Verdi i per primera vegada estaran acompanyats per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i els solistes Iwona Sobotka (soprano), Ruzana Grigorian (mezzosoprano), David Esteban (tenor) i Carlo Colombara (baix).

Simon Halsey, director artístic dels cors de l’Orfeó Català, repeteix l’exitosa proposta iniciada el 2017 en la qual convida novament cantaires d’arreu a assajar i cantar amb els cors de l’Orfeó Català en una activitat participativa i oberta. Per assolir el repte d’enguany, els participants assajaran un dia més que en les edicions anteriors, i durant dos dies estaran sota les ordres de Halsey per ampliar l’experiència.

Després de l’èxit de les convocatòries anteriors, en què més de quatre-cents cantaires es van sumar a les veus dels cors de l’Orfeó Català en un assaig i concert del Requiem de Mozart i el Carmina Burana l’any passat, enguany l’Orfeó torna a obrir les portes de la sala modernista. L’objectiu de la proposta és apropar els cors de l’Orfeó Català i el Palau de la Música Catalana a cantaires d’arreu. Aquest projecte rep el patrocini de l’Obra Social “la Caixa”.

El dia 1 de juny, organitzat per Interkultur també s’interpretarà el Requiem de Verdi però aquesta vegada els cors de l’escenari seran l’Orfeó Català juntament amb el Rundfunkchor de Berlin, dirigits també per Simon Halsey.

Quatre-cents cantaires presenten al Palau de la Música Catalana un Requiem de Verdi participatiu dirigit per Simon Halsey