COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Projecte Social, un Palau compromès

El Projecte Social del Palau és una iniciativa social i educativa que a partir de la pràctica coral té com a objectiu fomentar la inclusió social d'infants i joves. Més de 2.000 infants i joves participen d’aquesta iniciativa.

Joan Oller, director general del Palau, i Esteve Nabona, director artístic del projecte, expliquen els orígens del projecte que neix de la creença que el cant coral beneficia les persones en diversos àmbits: augmenta la seva autoestima, sensibilitat i autodisciplina, i desenvolupa els sentits de responsabilitat i el treball en equip.

Unes bondats que descriu en primera persona Laia Rose, cantaire d’un dels cors, i amb més de 7 anys de formació. La Laia, que estima molt la música, explica com viu aquesta gran oportunitat: els nous amics, les noves il·lusions, l’emoció de veure els somnis acomplerts, el seu debut al Palau de la Música Catalana, i com tot això reverteix també en la seva família.