Us convidem a formar part d’un dels símbols més genuïns de la cultura del nostre país

Programes de mecenatge

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana ofereix un programa de mecenatge personalitzat amb la finalitat de cercar sinergies amb cada empresa per fer valer la seva col·laboració.

Més de 80 empreses participen de l’activitat del Palau i dels seus cors, tot formant part d’un dels símbols més genuïns de la cultura catalana, amb donacions que aporten avantatges fiscals o bé amb patrocinis que permeten beneficiar-se de contraprestacions.

Les aportacions dels Mecenes contribueixen a la dinamització de la vida artística, a l’activitat del cors i al manteniment de l’edifici, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.

S'estableixen diferents modalitats de participació de les empreses al Palau de la Música Catalana, segons les aportacions econòmiques. Els mecenes que aporten més de 25.000 € formen part del Consell de Mecenatge.

Complint la Llei de mecenatge espanyola, els mecenes del Palau de la Música Catalana fan les seves aportacions en forma de donacions, per mitjà de convenis de col·laboració, o bé mitjançant contractes de patrocini publicitari amb les deduccions fiscals pertinents.

Beneficis de fomentar la música i la cultura

Mecenatge cultural i social

Col·laborar amb la Fundació significa alguna cosa més que treballar en comú per al foment de la música i la cultura del nostre país.

També significa col·laborar en la protecció d’un edifici Patrimoni Mundial de la UNESCO.
I és un reflex de la sensibilitat individual i empresarial.
Un gest especial que atorga prestigi.
Que honora.

I que permet a l’empresa gaudir d’una sèrie important de contraprestacions i avantatges i tenir un tracte preferent com a part de la família del Palau.

Accions de Networking amb clients, oferir música i cultura als teus treballadors o accions de team building de motivació amb el teu equip.

Benefactors Palau XXI

Contacte

Tel: + 34 932 957 214
M: +34 689 194 473
[email protected]