Us convidem a formar part d’un dels símbols més genuïns de la cultura del nostre país

Dona'ns suport

El Palau de la Música Catalana és un símbol de la cultura catalana i motor econòmic, artístic i social imprescindible de Barcelona i del país. Juga un paper fonamental en la promoció, difusió, accés i preservació de la música i del patrimoni.

Com a entitat privada, necessitem el suport i la col·laboració d’empreses i persones que se sumin al nostre projecte i ens ajudin a millorar la vida de les persones a través de la música i la cultura. I ara, a més, les donacions gaudeixen de millors avantatges fiscals.

El projecte del Palau

Descobreix cada un dels programes que duem a terme i que són tan necessaris per a la ciutat i el país. Amb més de 700.000 visitants i assistents a concerts, el Palau és una icona cultural del país. Suma't al nostre projecte!

Som ambaixadors del cant coral arreu; eix vertebrador del cant coral del país; transformem la vida d'infants i joves a través de la pràctica coral gratuïta; programem més de 150 concerts anuals amb l'excel·lència com a bandera accessibles a tots els col·lectius; oferim concerts per a famílies i escoles per tal de despertar el gaudi musical des de la infància; preservem aquest edifici, patrimoni de la humanitat, i els fons documentals que es custodien al CEDOC. Tot això és possible gràcies al suport d'empreses i persones que creuen en els nostres valors i aposten pel nostre projecte. Gràcies per fer-ho possible.

Descobreix el nostre projecte

Contacte

Mecenatge corporatiu

Tel: + 34 932 957 214; M: +34 689 194 473
[email protected]

Mecenatge individual

Tel: +34 932 957 236
[email protected]