20240601 WEB Porgy and Bess de Gershwin OSV - Mezquida

'Porgy and Bess' de Gershwin

—Marco Mezquida Trio, Orquestra Simfònica del Vallès & Víctor Pablo Pérez

Fitxa artística

Òscar Camps, narrador
Marco Mezquida Trio:
Marco Mezquida, piano
David Xirgu, bateria
Marko Lohikari, contrabaix
Orquestra Simfònica del Vallès
Víctor Pablo Pérez, director

Programa

A. COPLAND: Retrat de Lincoln 
G. Gershwin: Porgy and Bess (versió instrumental)

Detalls

Porgy and Bess és una obra de Gershwin única en el seu gènere, una fusió magistral de música clàssica, jazz i música popular. Va ser estrenada per primer cop el 1935 i des de llavors ha estat aclamada com una obra icònica i intemporal que reflecteix la diversitat i les passions humanes.

Amb una història ambientada a Catfish Row, un barri de Carolina del Sud, Porgy and Bess ens situa en un món vibrant, ple de vida i emocions profundes. Ens presenta personatges inoblidables, com Porgy, un home amb discapacitat que lluita per trobar l’amor i la dignitat, i Bess, una dona atrapada en un món de conflicte i temptacions. Amb temes com “Summertime”, “It ain’t necessarily so” i “I got plenty o’ nuttin’”, interpretades amb el virtuosisme i sota el paradigma improvisador de Marco Mezquida, cada nota ens transportarà a l’ànima profunda de l’experiència humana.

Us convidem a deixar-vos endur, en aquesta immersió musical màgica, per viure la passió i l’emoció que Porgy and Bess ens ofereix i a celebrar el geni de George Gershwin. Prepareu-vos per a una vetllada inoblidable plena de melodies immortalitzades en la història de la música.

Amb la col·laboració de:

Open Arms és una organització de persones que ajuden persones. Des del 2015, la nostra missió és protegir la vida i la dignitat de les persones en situació de vulnerabilitat, a la Mediterrània, a terra i en l’emergència. Ajuda’ns a seguir. Ens necessitem. Et necessiten.

Per cada entrada venuda, l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Palau de la Música Catalana donaran 1 euro a Open Arms, que serà destinat íntegrament a les seves missions.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 1 Juny 2024
    Dissabte
    18:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 20 a 68 euros
Organitzen:Orq.Simfònica del Vallès i Fundació Orfeó Català-Palau de la Música
Amb el suport de:

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

'Porgy and Bess' de Gershwin