El proper dilluns, 11 de febrer de 2013, a les 19.30 h, Paul Fuster protagonitzarà a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, al Palau de la Música Catalana, un concert íntim en què presentarà el seu darrer disc: Repte. El músic de Minnesota i veí de Cardona torna a aparèixer després de quatre anys per mostrar el seu primer treball en català. Es tracta d'un àlbum d'artesania folk format pel trio de banjo, bateria i guitarra baríton.

Aquest serà el darrer concert abans de començar el dia 1 d'abril una gira de 60 dies seguits per tot Catalunya, en què anirà de poble en poble amb una bicicleta construïda per ell mateix.

BandAutors al Palau és un cicle de concerts que aposta per les formacions emergents de la música popular del nostre país i ens descobreix els nous talents que durant els darrers anys estan combinant el pop d'autor amb les arrels de la cançó i el folk, tot transformant l'escena musical actual. Les properes cites del cicle són: Renaldo & Clara (Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, 25 de febrer) i 4t 1a (Petit Palau, 13 d'abril).

Paul Fuster presenta el seu nou disc, Repte, en el cicle BandAutors al Palau