Dilluns, 18 de març, i divendres, 22 de març, el cicle Palau 100 presenta dos dels grans noms del pianisme mundial: el debut a Barcelona del pianista noruec Leif Ove Andsnes  que, acompanyat per la Gustav Mahler Jugendorchester, interpretarà el Concert per a piano i orquestra núm. 4 de L. van Beethoven, i l'actuació de l'hongarès András Schiff, que oferirà algunes de les Sonates de Beethoven.

Andsnes, reconegut per la seva sensibilitat i tècnica, i que és convidat habitualment per les millors formacions i les principals sales de concerts del món, afrontarà, sota la direcció de Herbert Blomstedt, aquesta obra magistral de Beethoven en què el compositor es mostra més transparent i líric, amb  sonoritats suaus i plàcides. Un Beethoven que contrasta amb la  Simfonia núm. 7, de ritme més trepidant, i que oferirà l'orquestra en la segona part del concert.

Quatre dies després (divendres, 22 de març), András Schiff oferirà al Palau set de les 32 Sonates per a piano de Beethoven. Un esperat retorn del pianista hongarès a la sala modernista amb un programa que inclou la cèlebre Sonata Clar de lluna. Schiff, guardonat amb nombrosos premis internacionals, ha presentat la integral de les 32 Sonates de Beethoven a 20 ciutats des del 2004.

Palau 100 acull el debut a Barcelona del pianista Leif Ove Andsnes i el retorn al Palau de l’hongarès András Schiff