20240403 WEB 25 Festival Mil·lenni Palau Paco Ibáñez

Paco Ibáñez

Érase una vez...

Fitxa artística

Paco Ibáñez

Detalls

Paco Ibáñez, convertit en llegenda viva i punt de referència per a diverses generacions, presenta a Barcelona, al Palau de la Música, el seu últim treball discogràfic Érase una vez...

Ara ens ofereix, a través de cançons per a nens i per a aquells que guarden al seu cor l'infant que van ser, un ram de belles cançons de l'alta poesia de tots els segles que ajuden a obrir els ulls i el cor a la bellesa.

La seva veu i les seves cançons van acompanyar una generació reivindicativa que les va convertir en himnes que, amb el temps, continuen sonant cada vegada que sorgeix un crit per la llibertat.

Paco Ibáñez simbolitza milers i milers de vides, les de totes les generacions que han lluitat i les que continuen lluitant, i que ho han donat tot, que ho han sacrificat tot per les seves idees; les seves cançons ret homenatge al seu pas per la història. A la seva dignitat.

Paco Ibáñez continua sent un far per orientar-se en aquests temps d'ignomínia a escala planetària. És la raó i és la poesia en un temps de boira i oblit de la bellesa de les paraules.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 3 Abril 2024
    Dimecres
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 18 a 48 euros
Organitza:Concert Studio

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Paco Ibáñez