Visitem i experimentem el Palau (c) Lorenzo di Nozzi

El Palau de la Música Catalana proposa durant les festes de Nadal gaudir de la música en família amb el cicle Concerts Familiars al Palau. El propers dies 21, 22, 28, 29 i 30 de desembre (Petit Palau, dues sessions diàries, a les 11 i 12.30 h) torna Twinkle Twinkle Baby’s Star, amb les entrades pràcticament exhaurides, un concert en anglès i català adreçat a nadons i infants fins a 5 anys. Una oportunitat per conèixer i descobrir cançons, jocs i dites de tradició anglesa i alhora gaudir del repertori tradicional català des d’una visió musical moderna i eclèctica. Estrenat la temporada passada amb èxit, l’espectacle compta amb arranjaments musicals de Marc Timón i direcció escènica i coreogràfica de CobosMika Company. A conseqüència que les entrades per als primers dos dies s’han exhaurit i que en queden poques per a la resta de funcions, el concert s’ha ampliat amb dues sessions més el dia 30 de desembre. També se n’oferiran quatre sessions més els dies 2 i 3 de maig de 2020. Més informació i compra d’entrades aquí.

El dissabte 4 de gener de 2020 (Sala de Concerts, 12 h) serà el torn de Flamenkat, recomanat a partir de 6 anys, proposta de gran acollida i ja un clàssic de l’oferta familiar del Palau de la Música Catalana. Un concert-espectacle de gran contrast visual i sonor que esdevé tot un homenatge a la pluralitat d’estils característics del flamenc, amb els pals tradicionals del gènere, i la música clàssica de grans compositors que es van inspirar en aquestes sonoritats. Més informació i compra d’entrades aquí.

També els dies 28 i 29 de desembre i 3 i 4 de gener de 2020 (10.30 h; les entrades per al dia 28 estan exhaurides) tindrà lloc la visita guiada i el taller plàstic Visitem i experimentem el Palau, a càrrec de l’educador Lluís Plaza, per a infants de 5 a 10 anys. Es tracta d’un recorregut guiat per l’edifici modernista que inclou una activitat plàstica experimental amb alguna de les tècniques artístiques que s’hauran observat durant el recorregut. Aquesta activitat s’oferirà també durant els mesos de febrer, març i abril del 2020. Més informació i compra d’entrades aquí.

Nadal musical per a tota la família al Palau de la Música Catalana amb els concerts Twinkle Twinkle Baby’s Star, Flamenkat i el taller Visitem i experimentem el Palau