L'entitat Sabadell, més Música i la Cobla Simfònica Catalana compleixen deu anys i per celebrar-ho oferiran un concert aquest diumenge, 10 de febrer, a les 18 h, al Palau de la Música Catalana dins del cicle Tardes al Palau. Fidel al seu objectiu primigeni, la Cobla, sota la direcció del seu titular, Marcel Sabaté, ens presentarà una mostra de la diversitat de sonoritats que ofereix la formació, més enllà de la música de sardanes, ballets o altres tipus de música popular o tradicional catalana.

Per copsar les possibilitats de la cobla en fusió amb altres instruments, sentirem la Suite mediterrània, una obra de l'autor i pianista Francesc Burrull, que diumenge seurà al piano per interpretar-la. En aquesta obra, el piano i la cobla formen una perfecta simbiosi en una partitura jazzística en la qual el trio de jazz (el piano, la bateria i el contrabaix) es fusiona amb la cobla.

Completaran el concert, Centenari de Francesc Cassú, amb el destacat solista de tenora Jordi Molina; i obres de gran valor, com Madrigal en forma de sardana de Xavier Montsalvatge, Impressions camperoles de Joaquim Serra, i El vent de la nit de Xavier González Ranchal.

El cicle Tardes al Palau és una de les propostes de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, adreçada a un públic molt variat. Es tracta de vuit concerts en total que ens proposen un passeig per la rica pluralitat que ens ofereix el panorama musical del nostre país. Des de la sardana i les seves variants amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i la Cobla Simfònica Catalana, a l'havanera, acompanyats per Nina i els Port Bo, a més de la Vella Dixieland,  l'Esbart Joaquim Ruyra, The Gospel Viu Choir i la proposta de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48.

Preus: 12 i 15 euros

Sala de Concerts

 

La Cobla Simfònica Catalana celebra el seu 10è aniversari amb un concert de fusió al Palau