Jornada de Portes Obertes 2023

Vine a descobrir una joia del modernisme

Avís

ENTRADES EXHAURIDES | Accés només amb entrada anticipada

Nota

La jornada de Portes Obertes 2023 forma part dels actes de l'Any Domènech i Montaner. Accés de 9 a 14 hores.

Detalls

El Palau de la Música Catalana obre de nou les portes per apropar la seva arquitectura modernista a tots els ciutadans. 

Els fons recaptats durant la jornada es tornaran a dedicar a Palau Vincles, el projecte social del Palau, que mitjançant el cant coral promou la inclusió social d’infants i joves en situacions de vulnerabilitat. Tu decideixes què vols donar per la teva visita (a partir d'1 € mínim per visitant). 

Reserva la teva entrada anticipada a un preu simbòlic i deixa't meravellar per alguns dels espais més emblemàtics del Palau:

 • Sala de Concerts: Presidida per l'orgue sobre l'escenari i amb una lluerna central que representa el sol, la sala gaudeix de llum natural. Una sala mística i paradoxal que es troba repleta de figures, com les muses que envolten l'escenari, les valquíries de Wagner que sorgeixen del sostre, un bust d'Anselm Clavé a una banda i un de Beethoven a l'altra, i elements de la natura, com flors, palmeres i fruits.

 • Sala Lluís Millet: Emblemàtica sala de descans situada a la planta principal. La sala té accés a una balconada amb un jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l'arquitecte Domènech i Montaner.

 • Plaça del Palau: Atreveix-te a tocar el piano! El Concurs Internacional de Música Maria Canals cedirà un piano perquè tothom pugui convertir-se en intèrpret del Palau per un dia.

Concurs la millor foto

Publica les teves fotos de la jornada a les xarxes amb l’etiqueta #PortesObertesPalau23 i guanya un sopar per a dues persones al Cafè Palau, gentilesa de Balot Restauració.

Descomptes únics

 • Botiga del Palau: Gaudeix d'uns preus exclusius del dia de portes obertes amb un 5% de descompte en llibres i CD i un 10% amb la resta d'articles. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 19 Novembre 2023
  Diumenge
  09:00 h
  Accés només amb entrada anticipada.
  Entrades exhaurides

Informació de l'obra

Durada:45 minuts (aprox)
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

Jornada de Portes Obertes 2023