El proper diumenge, 27 de gener, s'estrena al Palau de la Música Catalana un dels nous tallers de la temporada del cicle Concerts Familiars al Palau: Visitem i experimentem el Palau, adreçat a  famílies amb nens i nenes de 5 a 7 anys. L'activitat pretén aproximar el patrimoni artístic del Palau a les famílies per mitjà d'una metodologia experimental i participativa.

La sessió es divideix en dues parts; en la primera es farà una  visita dinamitzada per descobrir espais i detalls artístics de l'edifici: els vitralls, les  ceràmiques,  el trencadís; i en la segona part es durà a terme un taller experimental de creació plàstica per conèixer amb més profunditat la tècnica del vitrall.

Aquest és un dels sis nous tallers que el Palau de la Música Catalana ha programat enguany en el marc del nou Projecte Educatiu. Un programa d'acció global que la institució posa en marxa per primera vegada i que dialoga amb la programació del Palau i el seu patrimoni i que té com a objectiu consolidar un projecte educatiu propi, que fomenti la participació del públic, la relació entre diferents generacions, la interacció amb altres disciplines i amb les programacions de la casa i la potenciació del patrimoni artístic.

Estrena del nou taller per a famílies Visitem i experimentem el Palau