TORNA L'ESPLAI ARTÍSTIC PALAU VINCLES!

Del 25 de juny al 26 de juliol de 2024

Ens fa molta il·lusió anunciar la celebració de la 5a edició de l'Esplai Artístic d'estiu Palau Vincles, un esdeveniment que es consolida com a referent cultural i amb molta sensibilitat artística i pedagògica, obert per a totes aquelles nenes, nens i joves de 6 a 14 anys.

Aquest estiu, el nostre esplai presenta una oferta renovada amb emocionants novetats que segur encantaran als participants de totes les edats. Entre les activitats noves d'enguany, hi trobareu una setmana on la disciplina protagonista serà el taller de circ. L'activitat de la setmana tecnològica està centrada en la realitat immersiva i interactiva, i mantindrem, com cada any, l'eix central del cant coral, la dansa, el lleure i la gastronomia.

Com cada any, l'Esplai artístic Palau Vincles està adherit a la campanya T'Estiu molt de l'Ajuntament de Barcelona.

Nens i nenes de 6 a 14 anys (nascuts entre el 26 de juny del 2009 i el 26 de juliol del 2018)

L'edat admesa és dels 6 als 14 anys.

A més de la possibilitat d'inscriure-us online, hi haurà un punt s'inscripció presencial.

Inscripcions

En què consisteix l’esplai?

A l’Esplai artístic Palau Vincles, adreçat a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys, proposem combinar diverses branques de les arts a partir de l’aprenentatge i la creativitat col·lectiva i cooperativa.

_ Farem tallers a través de les emocions i amb el cant com a eix central. Cada setmana treballarem adaptant-nos a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes.


_ Experimentarem amb la creació a partir de les emocions treballant en la composició de cançons (melodia i lletra), realitzant coreografies, tallers de cuina i altres activitats de lleure.

5 raons per insciure als més petits

 • Les arts són una eina per afrontar el coneixement, la intel·ligència emocional i les habilitats socials dels infants i adolescents.

 • El valor de la paraula, la contemplació, l’anàlisi i la música en l’adquisició de coneixements ajuda en el desenvolupament integral dels petits.

 • Per fomentar l’aprenentatge apel·lem a l'emoció i ho fem a través del cant.

 • Contribueix al desenvolupament des d’un pla neurolingüístic, la qual cosa condiciona la seva relació amb ell mateix, amb els altres i amb el món.

 • L’empatia, la comunicació, la cooperació, la solidaritat i el pensament creatiu són competències que ens permetran assolir reptes.

Inscripcions obertes Places limitades!

_La reserva i assignació de plaça respectarà l'ordre d'inscripció així com el pagament de l'import. En cas que hi hagi més demanda que oferta, es generarà una llista d'espera respectant aquest mateix ordre.

_S'ofereixen 300 places (60 per setmana).

_S'hi poden inscriure infants de 6 a 14 anys.

_Les inscripcions presencials podreu fer-les dimarts 9 d'abril de 17h a 19:30h i dissabte 12 d'abril de 10h a 13h, a l'Espai Palau (C. Ortigosa núm.10, de Barcelona).

_Les inscripcions online podreu fer-les a través d’un formulari que trobareu disponible des del 14 de març fins al 14 de juny a les 24h

Inscriu-te

Beques

Del 2 d'abril al 3 de maig

*IMPORTANT: Veureu que la informació del web de l'Ajuntament de Barcelona encara no ha estat actualitzada. Si voleu demanar la beca, ho podreu fer a partir del 2 d'abril i fins al 3 de maig. És necessari fer la inscripció al nostre formulari en primer lloc i, després, sol•licitar la beca a l'Ajuntament.

Es tracta d’un esplai adherit a la campanya "T’estiu molt" de l’Ajuntament de Barcelona, i és per això que el 50% del total de places estaran destinades a nens i nenes becats pel consistori.

L’assignació de les places becades es farà per estricte ordre d’inscripció i posterior pagament, d’acord amb les dates establertes.

Podeu consultar més informació al respecte al mateix web de l'Ajuntament

Més informació

 

*És molt important que conegueu l’IDALU de l’infant (Identificació de l’Alumne) a l’hora de fer la sol•licitud de la beca, doncs és una dada imprescindible. Podeu consultar-la a:

 • Web d'EDUBCEN amb certificat digital. 
 • Al butlletí de notes de l’alumne
 • Podeu consultar el vostre centre escolar.

Amb el suport de

Tallers

Cant coral

Directors/es: Borja Grèvol, Guifré Canadell, Mariona Fernàndez, Quima Farré, Cèlia Buscà i Alba Millán
Pianista: Anna Niebla
Logopeda: Marina Pintanel
Responsable Pedagògic musical: Guifré Canadell

Teatre musical

Núria Cuyàs

Durant aquesta setmana, les diferents disciplines (cant, dansa i lleure) realitzarem un treball transversal i es fusionaran amb el teatre musical dirigit pel Bernat Cot i l’Anna Ferran. Entre tots els nens i nens dels diferents grups, prepararem i portarem a escena l’adaptació d’un musical.

Tallers de rap, hip-hop i ritmes

Versembrant

El rap és música i lletra, ritme i poesia, però també un exercici dramàtic que ens permet assajar la construcció de les nostres emocions en un marc representatiu. En aquesta activitat construirem junts els aprenentatges tècnics -literaris i musicals- que ens permetin fer-ho.

Tallers de cuina i educació nutricional

MyGrandChef

Obrim la porta al coneixement de tècniques culinàries, a el producte de temporada i a les noves tendències, sense oblidar la cuina tradicional.

Activitats de lleure

A través del lleure acompanyarem a nenes, nens i joves a conèixer i expressar de diverses maneres allò que senten, allò que sorgeix quan compartim i quan ens escoltem. Sempre sota una mirada holística i integral des de la individualitat, mantindrem l’essència del grup com a element vertebrador amb activitats que complementen les disciplines participants, i ens centrarem en ser el punt d’unió de les disciplines artístiques de l'Esplai.

Espais immersius

Amb Gerard Valls. Aquesta experiència permetrà els infants i joves crear una instal·lació audiovisual col·lectiva on la natura i la tecnologia seran les protagonistes. Mitjançant so, escanejos 3D i vídeo es crearan projeccions d'estil hologràfic que s'integraran amb l'espai escollit al Palau de la Música per la mostra final.
Les tasques es distribuiran en grups d'edat segons la seva dificultat, de manera que cada grup s'encarregarà d'una funció concreta. L'exploració de l'espai i l'experimentació seran els eixos vertebradors de l'activitat.

I molt més

Cada setmana, a part del taller protagonista gaudirem de 4 disciplines més:
_ Dansa urbana i moviment (Sandra Jurado de MedianT la Danza)
_ Cant coral (Guifré Canadell responsable pedagògic musical)
_ Cuina i nutrició (My Gran Chef)
_ Lleure

Torns

 • Torn 1: del 25 de juny al 28 de juny
  
Cant Coral – equip de Palau Vincles i Beatbox amb Pikas Beatbox

 • Torn 2: del 1 de juliol al 5 de juliol
  
Rap, Hip-Hop & Ritmes – Bittah de Versembrant

 • Torn 3: del 8 de juliol al 12 de juliol
  
Teatre musical amb Núria Cuyàs

 • Torn 4: del 15 de juliol al 19 de juliol
  
Espais immersius amb Gerard Valls

 • Torn 5: del 22 de juliol al 26 de juliol
  Circ amb EnCIRCant el barri

Horaris i preus

TORN 1 (25 al 28 de juny):

 • Matí: de 9:00h - 13:30h (NO INCLOU DINAR)
  Preu: 63€ / setmana i infant

 • Tot el dia: de 9:00h - 16:30h (INCLOU DINAR)
  Preu: 159€ / setmana i infant
TORNS 2, 3, 4 i 5 (de l'1 al 26 de juliol):
 • Matí: de 9h a 13.30h (NO INCLOU DINAR) | Preu: 79€/setmana i infant.
 • Tot el dia: de 9 a 16.30h (INCLOU DINAR) | Preu: 159€/setmana i infant.

Us animem a que apunteu els vostres nens i nenes a l'Esplai perquè visquin experiències lúdiques divertides, fent un tastet de diferents disciplines artístiques que, de ben segur, seran enriquidores per a ells.

Contacte

Tel.: +34 932 957 218

[email protected] 

Amb el suport de

Esplai d'estiu