Cor Petits i Mitjans

El proper dissabte, 30 de març, a les 17 h (Petit Palau) dins del cicle La Casa dels Cants, els més menuts de l’Escola Coral de l’Orfeó Català interpretaran la cantata Daltabaix a la ciutat de Josep Ollé, en una versió revisada.

El Cor Mitjans de l’Orfeó Català (Glòria Fernàndez, directora), el Cor Petits de l’Orfeó Català (Mercè Pi, directora), juntament amb la Coral El Virolet (Marta Cordomí, Magalí Sala i Eva Martínez, directores) i l’acompanyament de Laia Armengol i Aurora Miró al piano oferiran un concert amb una primera part de cançons clàssiques i contemporànies que interpretaran per separat.

La segona part, amb tots els cors a l’escenari, dirigits per Eva Martínez, permetrà escoltar la cantata Daltabaix a la ciutat, del compositor i pedagog Josep Ollé i amb text de l’actriu Laura Aubert. Ollé la va compondre amb motiu del cinquantenari de la Coral El Virolet. La instrumentació original era per a piano, violí, contrabaix i percussió, i per a aquesta interpretació al Palau hi ha afegit el clarinet. Els músics seran Laia Armengol i Aurora Miró, piano; Teresa Nogueron, clarinet; Pep Massana, violí; Pep Coca, contrabaix; Pilar Subirà, percussió, i Marta Cordomí, narradora.

L’Escola Coral és el planter de l’Orfeó Català. Un recorregut que comença als 6 anys al Cor Petits i que continua amb el seu pas pel Cor Mitjans i el Cor Infantil. Els joves culminen la seva formació vocal i musical accedint al Cor de Noies o el Cor Jove de l’Orfeó Català, una estada que significarà sis anys més d'intensitat musical. Un total de 224 infants i joves d’edats compreses entre els 6 i els 25 anys donen vida als cinc cors de l'Escola Coral de l'Orfeó Català. Ofereixen més de 70 concerts i activitats anuals. És un projecte pioner i únic al nostre país que compta amb el mecenatge de la Fundación Banco Santander.

Els més menuts de l’Escola Coral de l’Orfeó Català interpreten la cantata Daltabaix a la ciutat de Josep Ollé