Poster Chouchane-Siranoss

Els dos concerts de Les quatre estacions d’Antonio Vivaldi interpretats per la Venice Baroque Orchestra i la violinista Chouchane Siranossian, que tindran lloc el proper 9 de novembre al Palau de la Música Catalana, s’avancen una hora amb motiu de les noves restriccions horàries motivades pel confinament nocturn, anunciades ahir per la Generalitat de Catalunya a fi de contenir els brots de la COVID-19. Les noves sessions queden programades a les 18.00 h i a les 20.30 h, respectivament, per facilitar la finalització del segon abans de les 22 h.

Així doncs, les entrades de les 19.00 h seran vàlides per a la sessió de les 18.00 h, i les de les 21.30 h ho seran per a la sessió de les 20.30 h. Aquests concerts obriran el cicle Palau 100, després que l’Orquestra Simfònica de Göteborg cancel·lés la seva gira i el concert previst al Palau per al 19 d’octubre passat.

Des de fa unes temporades el Palau de la Música Catalana programa la majoria dels seus concerts a les 20 h, per adaptar-se als horaris europeus, i des de l’inici de la crisi de la COVID-19, els concerts són sense pausa i amb una durada inferior a dues hores, fet que en comporta la finalització abans de les 22 h.

Per la seva banda, els concerts del Voll Damm Barcelona Jazz Festival organitzats per The Project i previstos al Palau s’avançaran a les 20.00 h. Podeu consultar tota la informació al web de The Project.

Els concerts de Les quatre estacions de Vivaldi previstos per al proper 9 de novembre al Palau s’avancen una hora amb motiu de les noves restriccions horàries